Weekendens ungdomsresultater: De to ældste ungdomshold vandt over AGF

Kristian Fredslund — 05.04.2022 09:26

Det blev til sejre for de fleste hold i weekenden - og endda til to sejre over AGF til hhv. U19 og U17.

Her følger lidt fakta og udtalelser fra de U15, U17 og U19's kampe mod AGF.

U19

Cheftræner Hans Paarup:
- Det var en god sejr efter en kamp, hvor vi var det bedste hold. Vi er i kontrol defensivt i første halvleg, selvom AGF har perioder på bolden. Vi var selv dygtige fra specielt minut det 20. til det 25. minut og fik skabt flere store chancer. Pisanis scoring i det 9. minut må kandidere til årets mål. Det var en dukkert, at AGF fik scoret på en dum omstilling, som vi burde have undgået lige inden pausen. Vi startede mindre godt med anden halvleg, og AGF havde en enkelt mulighed for udligning. Efter et par udskiftninger justeringer fik vi ændret kampbilledet, og en scoring gjorde at vi også vandt anden halvleg. En virkelig dejlig sejr i lokalopgøret.

Læs Randers Amtsavis' reportage her:
https://amtsavisen.dk/artikel/dr%C3%B8mmetr%C3%A6f-grundlagde-endnu-en-rivalsejr-over-agf-vi-havde-mere-t%C3%A6nkt-indl%C3%A6g-end-at-han-ville-tyre-den-op-i-hj%C3%B8rnet

Kampfakta:
Randers Freja FC - AGF 3-1 (2-1)

1-0 Andreas Pisani (9.)
2-0 Gustav Holm (35.)
2-1 AGF (45.)
3-1 Christian Lund (69.)

Startopstilling Randers Freja FC:
Jeppe Ørris - Jacob Forsingdal, Oliver Holm Schmidt, Jeppe Kudsk, Andreas Pisani - Omer Kaqiu, Mads Lyderik Christiansen, Villads Westh, Oliver Bjerrum Jensen - Gustav Holm, Dion Veliqi.

U17

Cheftræner Michael Ravn:
- Jeg synes vi leverede en rigtig stærk præstation i vores presspil, hvor vi satte rekord ved at erobre 47 bolde på AGF's banehalvdel og på den måde også holdte AGF fra vores mål i store dele af kampen, hvilket også var medvirkende til et flot clean sheet. Vi fik også scoret to flotte mål, men kunne godt have fået endnu mere ud af alle vores erobringer og generelt vores spil på bolden. Det vil vi arbejde ekstra med på træningsbanen i den kommende periode og forhåbentlig forbedre mod Horsens i næste weekend.

Læs Randers Amtsavis' reportage her:
https://amtsavisen.dk/artikel/billeder-og-reaktioner-suver%C3%A6ne-simmelhack-slukkede-%C3%A6rkerivalerne-inden-han-humpede-fra-banen-2022-4-1

Kampfakta:
Randers Freja FC - AGF 2-0 (1-0)
1-0 Alexander Simmelhack (32.)
2-0 Alexander Simmelhack (68.)

Startopstilling Randers Freja FC: 
Oliver Nicolajsen - Wilhelm Simonsen, Malthe Henning, Sebastian Kristensen, Frederik Warrer - Furkan Cengizay, Christian Andersen, Laurits Pedersen, Emil Kjer - Frederik Mikkelsen, Alexander Simmelhack.

U15

Cheftræner Søren Emil Overgaard:
- Vi tabte desværre i en kamp, som vi egentlig havde nogenlunde kontrol over efter at være kommet foran i starten af kampen. Et rigtig flot hovedstødsmål af Gustav efter flot indlæg af Lasse satte os i en god position. Set over hele kampen havde vi bolden mest, vi havde flest afslutninger, flest angreb og flest erobringer. I sidste ende er det dog mål der afgør kampene, og her var AGF skarpest i de to felter.

- Midtvejs i anden halvleg tabte vi fokus fire minutter efter Andreas Riiser lød til at være blevet alvorlig skadet. Det så ud til, at vi blev en smule rystet over hændelsen og indkasserede begge mål to og tre minutter efter bolden blev sat igang igen. Heldigvis viser det sig, at det blot var et hårdt slag. I øjeblikket kæmper vi med at få marginalerne med os og dermed vinde kampene, selvom vi præsterer fornuftigt nok. Vi skal blot fortsætte med at arbejde hårdt på træningsbanen, huske vores værdier og tro på, at vi i næste weekend henter sejren ude mod Horsens.

Kampfakta:
Randers Freja FC - AGF 1-2 (1-0)
1-0 Gustav Dahlerup (9.)
1-1 AGF (62.)
1-2 AGF (65.)

Startopstilling Randers Freja FC: 
Oliver Vestergaard Henriksen - William Tofthøj Warrer, Noah Heibøll, Magnus Kahr, Emil Bramsen - Lasse Mandal Andersen, Andreas Riiser, Malthe Larsson, Severin Ugilt Hansen - Gustav Dahlerup, Oliver Kahr