Smalt U15-nederlag mod F.C. København

Kristian Fredslund — 23.05.2022 11:28

Randers Freja FC's U15-ligahold tabte i torsdags på hjemmebane mod F.C. København med 1-0 efter 0-0 ved pausen.

- Vi taber i en jævnbyrdig kamp til et FCK-hold, som vi tidligere på året tabte 4-1 til i København, hvor vi til tider blev spillet ud af banen. Denne kamp var meget lige, så det var et tydeligt tegn på, at vi havde lært noget af sidste opgør og har udviklet os som gruppe, siger U15-cheftræner Søren Emil Overgaard.

Nederlaget kom efter et kampbillede, hvor FCK var mest på bolden, og hvor Randers-spillerne mest lurede på omstillinger.

- Vi vidste FCK gerne vil sætte spillet, og vi lykkedes med at få kørt nogle gode omstillinger på dem i 1. halvleg, hvor vi samtidig også var gode i det høje pres. I anden halvleg blev vi bedre på bolden, men det var stadig det samme kampbillede. Vi var uopmærksomme i venstre side i et kort sekund, og det blev straffet ved deres scoring. Et flot mål af FCK, som blev sparket flot ind. Til sidst i kampen fik vi to store muligheder for at udligne, men det lykkedes desværre ikke. 

Næste opgave for holdet er lørdag den 4. juni, hvor FC Midtjylland er modstanderen. Med en sejr kan Randers-drengene passere FC Midtjylland i tabellen.