Ungdomsresultater - Uge 33

Randers FC — 22.08.2022 11:51

Både U19- og U17-ligaholdet tabte i hovedstaden, mens U15 vandt i Vejle.

Fire ud af fem ungdomshold var i aktion i weekenden - og her følger som vanligt reaktionerne fra de tre ældste hold.

U19-ligaholdet tabte knebent til de forsvarende U19-mestre

U19-ligaholdet var i weekenden i København for at  møde sidste års mestre fra F.C. København. Det blev til et nederlag på 1-0 efter en kamp, hvor FCK havde bolden mest, men hvor Randers-drengene leverede fint på mange parametre.

- Når du spiller mod FCK på udebane, så vil de komme til chancer undervejs, og man kommer til at stå lavt i perioder. Vi fik en dårlig start og kom bagud efter blot fire minutter, men arbejdede os ind i kampen og fik fastholdt bolden mere og kom frem til enkelte muligheder uden at komme til den helt store chance. I pausen sad vi med en okay fornemmelse, og i anden halvleg blev det en kamp mere på vores præmisser. FCK havde stadig et par store chancer, men vi bed også fra os. Desværre var vi ikke dygtige nok i den sidste pasning på omstillingsmuligheder eller til at gøre chancerne stor nok. Det blev desværre et nederlag mod en dygtig modstander, men vi lærer fra det og bringer de positive ting ind i næste kamp mod Vejle på udebane, siger cheftræner Hans Paarup.

Kampfakta: 
4. minut: 0-1

Startopstillinger med ændringer undervejs:
Jeppe Ørris - Frederik Warrer (80. Sebastian Bach), Mikkel Brund, Mads L. Christiansen, Malik Larsen - Omer Kaqiu (46. Victor Msabaha), Villads Westh, Mads Enggård, Nikolaj Krogh - Gustav Holm, Dion Veliqi (80. Furkan Cengizay)

U17 tabte 0-4 i København 

Det blev til et klart nederlag for U17-ligaholdet ude mod F.C. København.

- Vi spillede egentlig igen en god første halve time af kampen, hvor vi bed fra os både med og uden bolden. Men FCK havde et tempo i perioder, vi ikke kunne matche. Det sidste kvarter af første halvleg blev vi overmatchet og måtte gå til pause nede 0-2. I anden halvleg var FCK bedst, vi havde nogle gode muligheder for at score, men generelt set var det en fortjent sejr til et rigtig godt FCK-mandskab. Jeg roste drengene for at være der for hinanden og give deres maksimale helt til slutfløjt, selvom vi oplevede meget modgang i kampen. Det skal vi tage med videre til de kommende kampe, at vi yder vores maksimale fra start til slut både individuelt og kollektivt, firtæller cheftræner Michael Ravn.

Næste kamp for U17 er på lørdag ude mod Vejle kl. 15.00 

Kampfakta:
21. minut: 1-0
44. minut: 2-0
48. minut 3-0
86. minut: 4-0

Stark-hattrick i U15-sejr

U15 vandt i weekenden 4-3 i Vejle efter en føring på 2-1 ved pausen. Alfred Stark Nygaard lavede tre mål og Emil Pisani et enkelt mål.

- Det var en rigtig arbejdssejr, hvor vi mødte et godt og ikke mindst hurtigt Vejle-hold, der i sidste weekend vandt 5-1 hjemme over Brøndby. Vi fik en flyvende start og kom foran 2-0. Vi kæmpede lidt i de forskellige faser i spillet, men især på fart havde vi svært ved at holde deres offensive spillere, siger U15-cheftræner Søren Emil Overgaard.

I anden halvleg fik Randers-spillerne udbygget til 3-1, men to hurtige Vejle-mål fik bragt balance i regnskabet.

- Jeg må indrømme, at da Vejle kom på 3-3 var jeg ikke tryg ved tanken om, hvordan anden halvleg skal forløbe sig. Vi fik scoret på en omstilling og sled os herefter ned for at forsvare den hjem. Vi fik forsvaret godt og Oliver Henriksen i målet havde flere store redninger gennem kampen. Alfred var i øjenfaldende med tre mål, men det var i den grad også en holdsejr på en svær udebane.

Den kommende weekend er friweekend for U15-holdet.