Talentresultater - Uge 13

05.04.2023 11:28

U19-ligaholdet spillede i weekenden 1-1 med OB og vandt straffesparkskonkurrencen om et ekstra point efterfølgende.

- Vi var bedst i starten af kampen og i slutningen. Vi burde også komme foran på to store muligheder og så havde vi måske fået endnu mere momentum. OB er dog et dygtigt hold og fik overtaget midtvejs og var klart bedst i starten af anden halvleg. De scorede et fint mål efter lidt tilfældigheder på vores kant af feltet. Derefter fik vi ny energi fra indskifterne, og vi viste god mental styrke og vendte kampen lidt igen. Efter en flot udligning på hovedstød efter et indlæg havde vi også med lidt held chancen for at løbe med alle tre point. Alt i alt var uafgjort dog fair. Vi havde en fed mentalitet til straffekonkurrencen og havde hidtil tabt de første to. Der kunne man godt mærke på drengene, at de gerne ville ændre og Mathias Simonsen lavede en flot redning på spark nummer otte, der sikrede os det ekstra point.

Allerede onsdag den 5. april hjemme mod FC Nordsjælland er holdet igen i aktion og derefter lørdag ude mod AGF.

Startopstilling med ændringer undervejs:
Mathias Simonsen - William Kaastrup, Malik Larsen (69. Mads L. Christiansen), Sabil Osman Hansen, Nikolaj Krogh - Frederik Warrer (57. Victor Msabaha), Villads Westh, Laurits Pedersen, Omer Kaqiu (69. Nikolaj Hedegaard) - Gustav Holm (57. Dion Veliqi), Frederik Mikkelsen

Kampfakta:
50. min - 0-1 OB
74. min - 1-1 Frederik Mikkelsen (assist Nikolaj Hedegaard)
95. min - Rødt kort til OB

U15-ligaholdet fik forårets første sejr hjemme over OB.

U15-drengene har haft en hård start på sæsonen med tre nederlag og skulle lørdag på hjemmebane op imod et af rækkens tophold OB. OB havde inden kampen kun lukket 11 mål ind, som er klart det laveste i rækken. Hjemmeholdet kom dog foran ca. midt i første halvleg efter en erobring på modstanderens halvdel, hvor Peter Rask spillede Christian Brund fri foran keeperen, der køligt afdriblede keeperen og satte den ind i det tomme mål. Randers drengene forsvarede flot føringen til pausen. I anden halvleg blev Sylvester Hvidt sendt dybt, der fandt Peter Rask i feltet, der kunne udbygge føringen til 2-0, som også blev kampens resultat.


Randers Freja FC's U15 cheftræner var efter kampen meget tilfreds med holdets indsats.

- Vi leverede en toppræstation, hvis vi måler på værdier og defensive dyder. Vi var utrolig skarpe i begge felter, hvor vi udnyttede de få chancer vi fik i kampen imod et stærkt OB hold. Samtidig forsvarede vi som et hold gennem hele kampen, og især måden vi forsvarede på i og omkring feltet var helt i top. Vi gav meget lidt væk gennem hele kampen. Vi har haft en hård start og det lå måske ikke i kortene op til kampen, at det var os som ville trække os ud som vindere af kampen. Vi får bare vist igen, at vi kan drille topholdene i rækken på vores hjemmebane. Nu skal vi bygge videre på denne sejr og gøre alt, hvad vi kan få at tage point i Århus på torsdag i påsken.

Med sejren blev der skabt luft til de nederste hold i rækken, hvor Randers nu ligger på en delt 10. plads ud af 14.

Startopstilling:

Oliver Henriksen, Justin Apalale, Magnus Sams, Gustav Bøgild (c), Asger Søby, Jeppe Christensen, Emil Pisani, Tobias Jørgensen, Sylvester Hvidt, Peter Rask, Christian Brund

Indskiftere: Albert Ates, Sebastian Nymann, Linus Nørgaard, Malthe Førlich (GK)


Kampfakta:

1-0: Christian Brund - assist Peter Rask

2-0: Peter Rask - assist Sylvester Hvidt