Weekendens resultater: U19 og U17 startede forårssæsonen i Lyngby

27.02.2023 13:07

De to ældste talenthold var lørdag i Lyngby for at starte forårssæsonen.

U19-ligaholdet spillede i weekenden første turneringskamp i foråret og første siden den 12. november grundet den lange pause ligesom 3F Superligaen har haft.

- Vi var en tur i Lyngby, hvor vi spillede 2-2 efter et flot comeback. I første halvleg spillede vi i strid modvind, og Lyngby var farligst, selvom vi havde gode momenter i specielt vores venstre side. Vi kom bagud 0-2 inden Gustav Holm huggede den op i hjørnet kort før pausen. I anden halvleg dominerede vi og pressede på uden at skabe en masse chancer. Den megen boldbesiddelse gav dog en del indlæg, og vi udlignede på en vanvittig flot scoring taget lige fra træningsbanen. Flot headet ind af Frederik Mikkelsen, men de mange ungdomstrænere i klubben, der har stået og trænet lige præcis den variation må glæde sig en smule. Vi havde faktisk chancen til 3-2, men sparkede over og endte med at tabe 4-5 i straffesparkskonkurrencen om det ekstra point, fortæller U19-cheftræner Hans Paarup.

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jeppe Ørris - Frederik Warrer, Mads L. Christiansen, Sabil Osman Hansen, Malik Larsen (45. Jacob Forsingdal) - Omer Kaqiu (62. Christian Andersen), Villads Westh, Nikolaj Krogh, Victor Msabaha (62. Nikolaj Hedegaard) - Gustav Holm, Dion Veliqi (62. Frederik Mikkelsen)

Kampfakta:
Lyngby - Randers Freja FC 2-2 (2-1)
25. minut: 1-0
28. minut: 2-0
37. minut: 2-1 Gustav Holm (assist Villads Westh)
82. minut: 2-2 Frederik Mikkelsen (assist Villads Westh)

U17-ligaholdet spillede lørdag eftermiddag første turneringskamp i 2023 mod Lyngby BK i Lundtofte.  Det var en meget lige kamp med en del optræk til chancer i begge ender, men også med godt forsvarsspil i og omkring felterne. Begge hold ramte også træværket på dødbolde, Randers i første halvleg og Lyngby i starten af anden halvleg, men det var først helt fremme ved det 80. minut, at kampens første mål blev sat ind af Mathias Kaarsbo fra Lyngby. Den scoring kunne Randers-drengene ikke svare tilbage på og i stedet kunne Emile Chambo lukke kampen i det 90. minut. 

Cheftræner Michael Ravn ærgrede sig over, at det tippede til Lyngbys fordel i slutningen.

- Vi spillede langt hen af vejen en god kamp. Vi var solide, gav ikke mange chancer væk og skabte selv nok til det kunne have været en sejr til os, men vi fik ikke løst det sidste kvarter af kampen optimalt, og det blev straffet af et Lyngby-hold, som også spillede en flot kamp. Vi havde ikke tabt en fodboldkamp i lang tid, så vi var naturligvis ekstra ærgerlige over nederlaget. 

Næste kamp for Randers- drengene er på lørdag på hjemmebane mod rækkens tophold FC København kl. 15.15

- Vi ser frem til at spille en ligakamp i Randers igen. Sidst vi spillede hjemmekamp leverede vi en elektrisk kamp mod Brøndby, hvor alle præsterede med en vildskab og et maksimalt fokus fra start til slut. Vi vil yde alt, hvad vi har på lørdag, og vi håber mange vil komme og se alle Randers-holdene i aktion, lød det slutteligt fra Michael Ravn.

Kampfakta
Lyngby - Randers Freja FC 2-0 (0-0) 
80. minut: 1-0 Mathias Kaarsbo 
90. minut: 2-0 Emile Chambo 

Startopstilling med ændringer undervejs:
Gustav Søby - Magnus Kahr (81. Bertram Christensen), Emil Bramsen, Malthe Henning, Wilhelm Simonsen - Emil Kjer, Laurits Raun Pedersen,  Lasse Mandal, Alexander Petersen (55. Mustafa Salah) - Bastian Andersen, Andreas Riiser (75. Oliver Kahr)