U19-ligaen sejrede over FCN: Tre mål af Laurs Skjellerup

Kristian Fredslund — 23.05.2022 09:19

Randers Freja FC's U19-ligahold vandt en meget flot 3-1-sejr i weekenden over FC Nordsjælland. Holdet kom bagud efter et uheldigt afrettet skud, men tre mål fra Laurs Skjellerup sikrede sejren.

Det blev til en 3-1-sejr til Randers Freja FC's U19-ligahold, der lørdag eftermiddag havde besøg af FC Nordsjælland på Cepheus Park Randers. Manden i fokus blev angriberen Laurs Skjellerup, der med et hattrick sørgede for en kronjysk sejr.

- Laurs brændte banen af og alle tre mål var i sig selv flotte, oplevelsesværdige mål. Men et skud fra midterlinjen ved mål nummer falder selvfølgelig i øjnene, hvor han flot ser at målmanden står langt ude af sit mål. Laurs er virkelig i form i øjeblikket og er ulækker for alle vores modstandere at spille imod med sine aggressive dybdeløb og sit hårde arbejde. Derudover spillede hele holdet en stærk defensiv kamp og gav nærmest ikke FC Nordsjælland nogle chancer igennem kampen. Det var virkelig flot af de defensive spillere imod en stærk modstander, og jeg må bare rose hele holdet og staben for at lavere en top-indsats, fortæller U19-cheftræner Hans Paarup, der selv var fraværende til kampen.

U19-ligaholdet har spillet et stærkt forår og er nu hoppet frem som nummer seks i tabellen. På lørdag spilles sidste runde ude mod Lyngby, og det bliver en kamp om sjettepladsen, da det var netop dem man hoppede forbi i den forgangne weekend og nu ligger et point foran.

- Lyngby er stærke, men vi er så tydelige og afklarede i vores spil pt, at vi tager derover med en god fornemmelse, siger Hans Paarup.

Kampfakta:
Randers Freja FC - FC Nordsjælland 3-1 (2-1)

0-1 Maksim Stjopin (8.) 8min: 0-1 FCN
1-1 Laurs Skjellerup - assist af Jacob Forsingdal (42.)
2-1 Laurs Skjellerup (45.)
3-1 Laurs Skjellerup - assist af Andreas Skov (84.)

Startopstilling med ændringer:
Jeppe Ørris - Andreas Pisani, Mikkel Brund, Jeppe Kudsk, Jacob Forsingdal - Omer Kaqiu (68. Andreas Skov), Mads Enggård (60. Villads Westh), Oliver Bjerrum Jensen, Victor Msabaha (68. Christian Lund) -Laurs Skjellerup (88. Malik Larsen), Dion Veliqi (60. Gustav Holm)

Se Laurs Skjellerups 3 mål her