Weekendens resultater for de ældste ungdomshold

Randers FC — 11.04.2022 13:02

Her følger lidt om weekendens kampe for Randers Freja FC's U19-, U17- og U15-hold.

U19 vandt 2-1 i Horsens

Cheftræner Hans Paarup:
- Det var en kamp præget af kraftig vind på langs af banen. Vi havde vinden i ryggen i første halvleg, hvor vi var farligst, men ikke fik udnyttet alle mulighederne. Dog scorede vi efter et hjørnespark efter 13 minutters spil. Generelt havde vi svært ved at sætte spillet på grund af den kraftige vind og lykkedes ikke med at ramme bagrummet, hvor vi havde en fordel i forhold til modstanderne. Horsens havde bolden en del, men skabte kun én farlig chance, som de så også scorede på.

- Anden halvleg var ikke med kønt spil fra nogle af holdene. Heldigvis scorede vi efter en dybdebold, der stoppede i vinden og som Filip Bundgaard flot jagtede. Derfra krigede vi den hjem og forsvarede os godt på de defensive dødbolde, hvor Jeppe Ørris var god til at komme ud og gribe de farlige indlæg i vinden. En sejr på fight og en standard mod en svær modstander på en svær dag. Så stor cadeau til drengene.

Startopstilling:
Jeppe Ørris - Malik Larsen, Oliver Holm Schmidt, Jeppe Kudsk, Andreas Pisani - Omer Kariqi, Villads Westh, Mads Lyderik Christiansen, Oliver Bjerrum Jensen - Filip Bundgaard Kristensen, Gustav Holm

Kampfakta:
AC Horsens - Randers Freja FC 1-2 (1-1)
0-1 Gustav Holm (13.) - assist af Oliver Bjerrum Jensen
1-1 Asbjørn Gaarde (36.)
1-2 Filip Bundgaard Kristensen (56.) - assist af Jeppe Kudsk


U17 tabte 1-3 i Horsens


Cheftræner Michael Ravn:
- I en første halvleg præget af kraftig modvind havde vi egentlig fornuftigt styr på kampen og skabte chancer nok til en pauseføring. I stedet indkasserede vi et mål inden pausen på noget af Horsens' direkte spil, som voldte os en del problemer, og som vi må rose dem for. 

- I en anden halvleg med medvind trykkede vi på og skabte et hav af dødbolde og indlæg, men havde svært ved for alvor at blive farlige, og når vi gjorde var det desværre forbi kassen. I stedet blev det 2-0 Horsens efter 70 minutters spil på en omstilling og vel reelt deres første situation omkring vores mål i anden halvleg. Vi fik reduceret kort efter på straffe ved Frederik Mikkelsen og fortsatte et hårdt tryk omkring Horsens-målet, men blev desværre ramt af et rødt kort til Malthe Henning, der blev viklet ind i en lidt uheldig situation. Med 10 mand nåede vi at skabe nogle gode chancer, men Horsens lukkede kampen med et flot mål fra midten af banen, i slutfasen.

- Det var én af de dage hvor tingene ikke gik vores vej. Jeg synes Horsens gjorde tingene svært for os, men vi fik skabt rigtig mange halve og hele chancer, og med lidt mere tur i den inde i boksen, kunne vi have scoret mange mål i dag. Vi kigger frem mod Esbjerg-kampen på torsdag hjemme i Randers, hvor vi vil tage revanche for resultatet i dag.

Kampfakta:
AC Horsens - Randers Freja FC 3-1
1-0 Jonas Kirkel (41.)
2-0 Nikolaj Vestergaard (70.)
2-1 Frederik Mikkelsen (72.)
3-1 Anders Asmussen (87.)


U15 vandt målrig kamp

Cheftræner Søren Emil Overgaard:

- Det er en forløsende sejr. Endelig en kamp, hvor vi får sejren og gennem kampen også er mest spilstyrende. Det blev en lidt rodet kamp på grund af vinden, men drengene skal have ros for at stå imod de udfordringer, der mødte dem i kampen. Der var god energi over hele linjen, og vi var stærke på værdierne samt i udtrykket uden bold.

- Vi kommer bagud 1-0 på et hjørnespark, hvor bolden bliver fanget i vinden og ryger direkte ind. Vi går op og scorer 17 sekunder efter, vi har givet bolden op. Herfra er vi ovenpå, selvom vi i første halvleg er i modvinden.

- Nu skal vi forsøge at tage en sejr igen allerede torsdag hjemme mod Esbjerg, som har leveret et godt forår indtil videre.

Kampfakta:
AC Horsens - Randers Freja FC 3-5
1-0 Lucas Egebjerg Rasmussen (15.)
1-1 Andreas Riiser (16.)
1-2 Magnus Kahr (28.)
1-3 Lasse Kryger  (33.)
2-3 Søren Grabow Albrecht (39.)
2-4 Andreas Riiser (48.)
2-5 Severin Ugilt Hansen (51.)
3-5 Emil Wynne Strandgaard (70.)