Søndagens entréindtægter går ubeskåret til Randers FC Fonden – Fodbold For Alle

Martin Albrechtsen — 23.11.2023 09:28

Alle entréindtægter fra søndagens kommende hjemmekamp mod OB vil gå ubeskåret til Randers FC Fonden - Fodbold For Alle.

I Randers FC påtager vi os et stort socialt ansvar for økonomisk udfordrede familier gennem 'Randers FC Fonden – Fodbold For Alle'. 

Siden 2017, hvor fonden blev stiftet, har vi hjulpet og støttet familier i Randers og opland. Støtten har primært været i form af kontingentbetaling til børn, der ønsker at spille fodbold, så et presset husholdningsbudget ikke kommer til at gå ud over børnenes muligheder for at spille fodbold.

Udover kontingent kan familier også søge om støtte til køb af diverse former for fodboldudstyr, eksempelvis fodboldstøvler.

Entréindtægter går ubeskåret til Randers FC Fonden – Fodbold For Alle
I forbindelse med søndagens hjemmekamp mod OB vil alle entréindtægter gå ubeskåret til Randers FC Fonden - Fodbold For Alle. Så vi fremadrettet kan støtte og hjælpe endnu flere børn, der ønsker at spille fodbold. 

Vi håber derfor på mange tilskuere til søndagens hjemmekamp mod OB, så fonden kan fortsætte med at støtte værdigt trængende familier. Og har du lyst til at støtte Randers FC Fondens sociale arbejde yderligere, er du velkommen til at sende en donation via mobilepay til 10380.

Enhver donation, stort som lille, vil blive taget imod med kyshånd. Behovet for økonomisk støtte, så mange børn fortsat kan spille fodbold i græsrodsklubberne, er stort. 

På forhånd tak for støtten til Randers FC Fonden - Fodbold For Alle.

Læs mere om Randers FC Fonden her.

Vi ses på Cepheus Park Randers på søndag kl. 16.00 til hjemmekampen mod OB.

Køb billet til kampen her.