Foto fra højre: Jesper Hansen, Finn Bjerg, Nicolai Bennick og Morten Hørby

Royal Unibrew/Thor forlænger samarbejdet med Randers FC

Martin Albrechtsen — 26.11.2023 14:28

Royal Unibrew /Thor har været partner i Randers FC siden klubbens stiftelse i 2003, og nu forlænger samt udvider parterne samarbejdet de kommende år.

Randers FC forlænger samarbejdet med en loyal partner, da Royal Unibrew har skrevet under på en ny aftale.

Med den nye aftale øger Royal Unibrew sit engagement, og vi har som mål at skabe endnu bedre rammer for de kronjyske fans. Det vil bl.a. komme til udtryk i, at fanzonen ved indgang B fremadrettet vil hedde "Thor Fanzonen".

- Royal Unibrew er en unik og trofast samarbejdspartner, som har været med siden day one i Randers FC, og vi er utrolig glade for, at vores langvarige samarbejde nu fortsætter de kommende år, fortæller Morten Hørby Andersen, salgschef i Randers FC. 

Royal Unibrew har leveret forfriskende øl og sodavand til hanerne på Cephues Park Randers siden 2003 - og det kommer de til at fortsætte med. Derudover vil Danmarks næststørste bryggerivirksomhed fremadrettet lægge navn til "Thor Fanzonen", hvor fokus bliver at skabe en fest og gode oplevelser for fans.

- Royal Unibrew har tidligere været med til at opgradere vores flotte Thor Lounge, hvor sæsonkortholdere har været til ølsmagning og sponsorer kan nyde en iskold Thor til vores hjemmekampe. Med den nye aftale ønsker vi også at opgradere vores fanzone, hvor vi skal skabe en fest for vores fans og gøre det til en endnu bedre oplevelse at komme på Cepheus Park Randers, siger Morten Hørby Andersen. 

Finn Bjerg, Sales Manager hos Royal Unibrew, glæder sig over det fortsatte samarbejde med Randers FC og det øgede engagement i klubbens fans.

- Randers FC er en stærk og loyal samarbejdspartner, og vi er både stolte og ydmyge omkring forlængelsen af aftalen. Vi har været med siden begyndelsen, og er glade for at være en del af den udvikling klubben er i, ikke mindst den positive retning med stigende tilskuertal. Derfor glæder vi os også ekstra meget over, at aftalen indeholder nye værdiskabende tiltag for fansene i Kronjylland, i form af vores engagement i klubbens fanzone, som vil komme endnu flere fans til gode, fortæller Finn Bjerg, Sales Manager hos Royal Unibrew.

Foto fra højre: Jesper Hansen, Finn Bjerg, Nicolai Bennick og Morten Hørby