Filip Bundgaard før søndagens møde med OB: Mega vigtig kamp

Martin Albrechtsen — 24.11.2023 08:48

Filip Bundgaard sætter ord på sit første U21-landskampsmål, søndagens vigtige hjemmekamp mod OB og dét at spille sammen med en Randers FC-holdkammerat på U21-landsholdet

Vi har taget en snak med brandvarme Filip Bundgaard, der er hjemme i Kronjylland igen efter at have været afsted med det danske U21-landshold. Vores offensive stortalent startede inde og fik tilmed scoret sit første mål for U21-landsholdet, i sin blot anden kamp for holdet, i 3-0 sejren over Marokko.

- Det var mega fedt. Jeg fik lov til at starte inde og fik noget spilletid på U21-landsholdet. Det føles virkelig godt at score. Det er altid noget at få spilletid og præstere godt, men at score det føles virkelig godt, siger Filip Bundgaard.

19-årige Filip Bundgaard er i god målform i øjeblikket, hvor han har scoret i to af de seneste tre 3F Superliga-kampe, og nu også har nettet for U21-landsholdet.

- Jeg føler mig i rigtig god form lige nu. Selvtilliden er i top, og så handler det selvfølgelig også meget om, at mine medspillere gør mig god. Vi har et rigtig godt hold på U21-landsholdet, hvor vi spiller god fodbold, og det synes jeg også, at vi har i Randers lige nu. Vi har gang i noget godt, og det skal vi fortsætte med, fortæller Filip Bundgaard.

Randers FC's nummer 10 vil tage de gode takter fra U21-landsholdet og de seneste Superligakampe med ind til søndagens vigtige hjemmekamp mod OB.

- Det er en mega vigtig kamp. Vi har to point ned til OB og et point op til Viborg og Lyngby i tabellen, så det vil være smart at tage tre point. Det er en meget vigtig kamp, og jeg glæder mig helt vildt til at spille på hjemmebane igen, understreger Filip Bundgaard og fortsætter;

- Vi undervurderer slet ikke OB. Jeg synes ikke, at man skal undervurdere nogen som helst hold i Superligaen. Selvom OB ikke er inde i en særlig god periode lige nu, så vender det jo ofte for nogle hold. Vi skal være 100% klar, og så tror jeg på, at vi vinder, udtaler Filip Bundgaard.

Holdkammerat Mads Enggård fik debut for U21-landsholdet i 3-0 sejren over Marokko, hvor både han og Filip Bundgaard startede inde. Og det glæder sidstnævnte, at de to holdkammerater nu også spiller sammen på U21-landsholdet.

- Det er stort at spille på U21-landsholdet sammen med en holdkammerat fra Randers FC. Det føles helt vildt godt. Fordi Mads og jeg er jo næsten gået samme vej lige siden U17, og nu spiller vi sammen på U21. Det er noget, vi kan være stolte af, siger Filip Bundgaard.

På søndag kan du opleve Filip Bundgaard, Mads Enggård og resten af Randers FC-holdet, når vi hjemme møder OB. Der er kampstart kl. 16.00 på Cepheus Park Randers.

Vi har brug for din opbakning til den vigtige kamp!

Køb billetter til kampen ved at trykke her.

Filip Bundgaard er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland.