Ugens solstrålehistorie: Randers FC’s fritidsjobindsats forlænges på 2-årig basis!

Laura Bannerholt — 05.10.2023 18:53

Hos Randers FC betyder lokalsamfundet enormt meget, og derfor er med et stort smil på læben at vi kan fortælle at vores fantastiske fritidjobindsats, Talents Of Tomorrow, forlænges med 2 år.

Siden 2019 har Randers FC hjulpet mere end 175 unge i fritidsjob gennem projektet "Talents of Tomorrow". Her arbejdes der med unge, der har brug for en ekstra støtte til at udvikle kompetencer så som, samarbejdsevner, selvstændighed, mødestabilitet, fremtoning, samt sociale kompetencer. Alt dette for at gøre dem klar til at finde og fastholde et fritidsjob, der passer til dem hver især.

Igennem forløbet er der fokus på motivationsarbejdet med inspiration fra de metodiske tilgange til talentarbejdet i Randers FC. Derudover sendes de unge ud på en autentisk træningsbane – nemlig stadion – hvor de hjælper til med at løse arbejdsopgaver, som bordopdækning og servering i konferencen samt sædevask og oprydning ifm. kampafvikling.

Siden 2021 har Randers Kommune gjort denne indsats mulig med en årlig økonomisk bevilling, og ved de for nyligt afsluttede budgetforhandlinger, blev det besluttet at forlænge projektet igen – denne gang på 2-årig basis.

I Randers FC glæder vi os over beslutningen, og ser frem til at fortsætte arbejdet med at give endnu flere unge en god begyndelse på arbejdslivet.

- Vores fritidsjobindsats har siden 2018 været en af de grundlæggende indsatser i vores CSR-arbejde. Derfor var det også meget glædeligt, da Randers Kommune besluttede at forlænge indsatsen for 2024 og 2025. Når vi involverer os på fritidsjobområdet, handler det om, at vi med brandet ”Randers FC” i ryggen hurtigt kan igangsætte en konstruktiv udvikling hos de unge, og at vi igennem opbakningen fra vores stærke netværk kan lave gode jobmatches – særligt til gavn for unge, men selvfølgelig også virksomhederne, fortæller direktør Henrik Jørgensen.

Har du en, eller kender du en ung, som har brug for et skub den rigtige vej? Så kan du kontakte din UU-vejleder, som kan vurdere om den unge er i målgruppen for indsatsen.
I videoen herunder kan du se hvordan en dag hos Talents of Tomorrow kan se ud, her med fokus på at styrke de unges sociale kompetencer.