Oliver Hardt

Mads Enggård er efterudtaget til U21-landsholdet

Laura Bannerholt — 12.10.2023 07:53

Vores unge talenter Filip Bundgaard og Mads Enggård er i Tjekkiet med U21-landsholdet.

Tidligere på måneden blev vores offensive talent Filip Bundgaard udtaget til U21-landsholdet. 

Nu har U21-landstræner Steffen Højer så udtaget endnu et Randers FC-talent. Mads Enggård er nemlig på vej til landsholdlejren i Tjekkiet på baggrund af, at Sturm Graz-profilen William Bøving har pådraget sig en mindre skade. 

Mads Enggård tørnede tidligere i efteråret ud for det danske U20-landshold, hvor han foruden fuld spilletid i en venskabskamp mod Frankrig også bar anførerbindet. 

Det danske U21-landshold spiller EM-kvalifikationskamp på udebane mod Tjekkiet tirsdag den 17. oktober kl. 18.00. En kamp som du kan se direkte inde på fordanmark.dk.

Filip Bundgaard, der stammer fra moderklubben Hornbæk SF, har tidligere været udtaget til det danske U21-landshold, men han mangler endnu at få officiel debut. Og det kan altså ske tirsdag den 17. oktober i Tjekkiet. 

Mads Enggård, der har været i Randers FC siden han var 16 år, har tidligere været udtaget til både U17,U18, U19 og U20-landsholdet, men det er første gang, at vores midtbane-talent skal med U21-landsholdet. 

Randers FC ønsker begge gutter held og lykke!

Det danske U21-landshold indtager i skrivende stund 2. pladsen med 4 point i EM-kvalifikationsgruppe I, som føres af Wales efter to spillede kampe. Danskerne ligger dog á point med Wales, men med en dårligere målscorer. Tjekkiet har kun spillet én kamp i EM-kvalen, som blev tabt med 2-1 ude mod Island.


Filip Bundgaard er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland

Mads Enggård er sponsoreret af Scanditek