Billetsalg åbent til pokalkamp mod Brøndby IF

Martin Albrechtsen — 10.10.2023 11:39

Nu kan du sikre dig plads til pokalkampen hjemme mod Brøndby IF torsdag den 2. november

De næste to hjemmekampe på Cepheus Park Randers er begge mod 3F Superligaens førerhold, Brøndby IF. Det første opgør er i 3F Superligaen søndag den 22. oktober kl. 18.00, og den anden kamp er i Oddset Pokalen torsdag den 2. november kl. 20.00.

Billetsalget til hjemmekampen mod Brøndby IF søndag den 22. oktober går strygende. Vi mærker stor interesse for kampen, hvor Brøndby IFs fans også har sat sig på hele MASCOT-tribunen i den sydlige ende. Der bliver knald på, og vi forventer tæt på udsolgt. Du kan stadig nå at sikre dig billet til Superliga-kampen ved at trykke her.

Billetsalg åbent til pokalkampen mod Brøndby IF
Nu har vi så også åbnet op for billetsalget til pokalkampen mod de blå-gule fra Vestegnen torsdag den 2. november kl. 20.00 på Cepheus Park Randers.

Sæsonkortholdere får 50% rabat på billetten. Ellers er det normal billetpris til den spændende pokalkamp. Du kan købe billet til pokalkampen ved at trykke her.

Sæsonkortholdere får 50% rabat og kan købe sin egen plads til pokalkampen
Som sæsonkortholder har du mulighed for at købe din egen sædvanlige plads, som du normaltvis har til alle hjemmekampe på Cepheus Park Randers i 3F Superligaen. Sæsonkortet gælder ikke til pokalkampe, hvorfor du altså aktivt skal sørge for at købe din egen plads til en rabatpris på 50%.

Alle sæsonkortholdere har fået reserveret deres plads til og med mandag den 23. oktober. Er du sæsonkortholder og gerne vil sikre din plads, så skal du altså have købt pladsen senest den 23. otkober. Herefter overgår pladsen til det almene billetsalg.

Sæderne, som er markeret med rødt er forbeholdt den sæsonkortholder, som har dette sæde til Randers FC's Superliga kampe.

Når du klikker ind på kampen for at købe billet, vil du opleve, at alle nummererede sæder på de øvre tribuneafsnit er markeret med rød. De er markeret med rød, da disse er reserveret til den enkelte sæsonkortholder, som benytter dette til kampene i 3F Superligaen. Du kan derfor ikke købe billetter til disse pladser før den 24. oktober, når sæsonkortholdernes frist er udløbet, og sædet derfor bliver fritstillet. Desværre er vores billetsystem indrettet sådan, at du alligevel godt kan vælge pladsen og dermed komme til at tro, at du kan købe den. Men du kan ikke få lov til at fuldføre købet, da disse er reserveret til sæsonkortholderne. Sæsonkortholdere kan købe sin egen normale plads med 50% rabat til og med mandag den 23. oktober.

Sådan sikrer du dig 50% rabat som sæsonkortholder

På billederne her og underneden kan du se, hvordan du får 50% rabat på din billet til pokalkampen mod Brøndby IF, når du køber din plads som sæsonkortholder. - Klik på tilføj en rabat OBS: Husk at tilknytte rabatten pr. sæsonkort. Så hvis du har mere end et sæsonkort, skal rabatten tilknyttes på hver af dine sæsonkort.