2-2 i jævnbyrdig affære mod FC Midtjylland

Andreas Nielsen — 08.10.2023 18:14

Det var en flot præstation af Randers FC på en ellers svær udebane, hvor det endte 2-2 i en intens kamp mod FC Midtjylland.

Det var en god start fra Rasmus Bertelsens mandskab, der fra kampens start gik på banen med tro på tingene. Allerede efter 3 minutters spil kom lynhurtige Lasso Coulibaly igennem på højre side og fandt Simen Nordli, der var tæt på at kunne give kronjyderne en drømmestart, men nordmanden sendte bolden over mål.

De gode takter fortsatte for Randers FC, og efter ni minutter kunne Lasso Coulibaly gøre det til 0-1 efter eget forarbejde og følge op på en ripost fra Filip Bundgaard. Det var første mål i Randers FC-trøjen for Lasso Coulibaly og den perfekte start for Randers FC i Herning. Randers FC havde fin kontrol over kampen, og vi skulle helt frem til det 16. minut, før FC Midtjylland begyndte at røre på sig, hvor Aral Simsir sendte et flugtende forsøg snert forbi Carlgrens mål.

Første halvleg bølgede mere frem og tilbage, men Randers FC var mødt op med de samme gode takter, som i sidste weekends sejr over Silkeborg IF.

Vi var tæt på at kunne udbygge føringen til 0-2, da Filip Bundgaard sendte et lumskt frispark mod FCM-målet, som Jonas Lössl lige akkurat kunne sende ud til hjørnespark. FC Midtjylland kom mere på bolden i slutningen af første halvleg, men blev aldrig rigtig farlige. Så det var et kronjysk mandskab, som kunne gå til pause med en velfortjent 0-1 føring.

2.halvleg
Randers FC kom uændret ud til 2. halvleg, mens FC Midtjylland foretog hele tre udskiftninger. Det var dog Randers FC, der kom bedst fra start, hvor Stephen Odey hurtigt skabte to gode muligheder i de første fire minutter af 2. halvleg. Patrick Carlgren havde også lidt at lave, da han efter 50 minutter reddede et forsøg fra den formstærke Oliver Sørensen.

Generelt var det FC Midtjylland, der begyndte at røre mere på sig, og Carlgren blev testet mere end i 1. halvleg. I et forsøg på at stoppe det stigende pres fra FCM, foretog Rasmus Bertelsen og trænerteamet deres første udskiftning, hvor den storspillende Filip Bundgaard blev erstattet af Mikkel Kallesøe. Men desværre gik det ikke, da FC Midtjylland tre minutter senere udlignede til 1-1 på et mål af Franculino. Og værre blev det i det 67. minut, hvor Dario Osorio gjorde det til 2-1. Fem mareridtsminutter for Randers FC.

Vi var tæt på et hurtigt modsvar, da Mikkel Kallesøe var millimeter fra at kunne sætte hovedet på et godt slået frispark fra Simen Nordli. Mikkel Kallesøe var på spil igen kort tid efter, hvor han efter et velspillet angreb sendte bolden på tværs til Björn Kopplin, der nemt kunne sende bolden i mål til 2-2. I det 77. minut erstattede sidste weekends matchvinder, Ernest Agyiri, Simen Nordli. Det var to hold, der begge fortsatte med at jagte en scoring mere i opgøret, og FC Midtjylland var tæt på efter 87 minutter, hvor Paulinho ramte stolpen. Men den stærkt spillende Patrick Carlgren var medvirkende til, at vi fik point med hjem til Kronjylland. Det endte 2-2 i en jævnbyrdig affære på MCH Arena, hvor Randers FC var dominerende i flere perioder.

Nu venter en landskampspause inden vi den 22. oktober klokken 18.00 møder topholdet fra Brøndby IF hjemme på Cepheus Park Randers. Køb billetter til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Kampfakta:
FC Midtjylland – Randers FC

9. minut 0-1 Lasso Coulibaly

62. minut 1-1 Franculino

67. minut 2-1 Dario Osario

71. minut 2-2 Björn Kopplin

Gule kort: Armin Gigovic, Kristoffer Olsson

Højdepunkter: Se højdepunkter nederst i artiklen