Bertelsen efter pointdeling i Herning: Et stort point vi tager

Martin Albrechtsen — 09.10.2023 11:48

Cheftræner Bertelsen roser spillernes kvalitet og mod i kølvandet på søndagens uafgjorte kamp mod FC Midtjylland

Det var en blandet følelse, som Rasmus Bertelsen stod med i kølvandet på søndagens 2-2 kamp ude mod FC Midtjylland. Cheftræneren er både stolt over sit holds præstation, men samtidigt også ærgerlig over, at det "kun" blev til 2-2 ude mod midtjyderne, som i forrige runde besejrede F.C. København i Parken.  

- Vi er stolte af mange af de ting, vi fik gjort i dagens kamp. Jeg synes, vi har et flot niveau. Vi er selvfølgelig også ærgerlige over, at det glider lidt fra os i 2. halvleg. Så må vi tage til takke med et point og glæde os over et rigtig flot udlignende mål. Vi slutter kampen fint. Det er jo ikke sådan, at vi står og sparker væk dernede til sidst for at sikre os et lillebitte point. Jeg synes egentlig, at det er et stort point, vi tager i dag, fortæller Rasmus Bertelsen.

Cheftræneren sætter også ord på holdets udvikling, som på det seneste har kastet flotte præstationer af sig med bl.a. sejr over topholdet, Silkeborg IF, og uafgjorte kampe mod FC Midtjylland samt AGF. Randers FC er i skrivende stund ubesejret i fire 3F Superliga-kampe.

- Tiden arbejder for os i forhold til at få relationerne på plads og de nye ting implementeret. Der er flere forskellige ting. Men allermest synes jeg faktisk, at det er den måde, som spillerne arbejder på til daglig. Jeg snakker ikke kun om de 11 spillere, der startede inde. Der er rigtig mange, der byder sig til, også på træningsbanen. Vi har et fedt niveau i øjeblikket på træningsbanen, og det er også med til at skubbe til niveauet i kampene, siger cheftræner Rasmus Bertelsen. 

Se hele interviewet med Bertelsen længere nede i artiklen.

Vi ses til næste hjemmekamp søndag den 22. oktober kl. 18.00 mod topholdet fra Brøndby IF. Køb billetter til den spændende kamp på Cepheus Park Randers her: https://billet.randersfc.dk 

Rasmus Bertelsen er sponsoreret af Dahlitech A/S