Filip Bundgaard udtaget til U21-landsholdet

Martin Albrechtsen — 04.10.2023 08:53

Randers FC-profilen Filip Bundgaard er udtaget til det danske U21-landsholds EM-kvalifikationskamp på udebane mod Tjekkiet

Han er bare 19 år, men det føles som om, at han har været med længe.

Filip Bundgaard har trods sin unge alder allerede bevist sit store talent både på klubplan, hvor han er den yngste debutant (16 år og 2 dage) og yngste målscorer (16 år og 130 dage) i Randers FC's historie, samt på diverse ungdomslandshold, hvor han har scoret mål for både U18- og U19-landsholdet.

Nu har U21-landstræner Steffen Højer så nok engang udtaget Filip Bundgaard til det danske U21-landshold, der spiller EM-kvalifikationskamp på udebane mod Tjekkiet tirsdag den 17. oktober kl. 18.00. En kamp som du kan se direkte inde på fordanmark.dk.

Filip Bundgaard, der stammer fra moderklubben Hornbæk SF, har tidligere været udtaget til det danske U21-landshold, men han mangler endnu at få officiel debut. Og det kan altså ske tirsdag den 17. oktober i Tjekkiet. 

Det danske U21-landshold indtager i skrivende stund 2. pladsen med 4 point i EM-kvalifikationsgruppe I, som føres af Wales efter to spillede kampe. Danskerne ligger dog á point med Wales, men med en dårligere målscorer. Tjekkiet har kun spillet én kamp i EM-kvalen, som blev tabt med 2-1 ude mod Island.

Filip Bundgaard er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland