Bustur til Herning: Skal du med?!

02.10.2023 16:38

På søndag d. 8 oktober drager Randers FC til Herning for at jagte endnu en sejr i 3F Superligaen, og vi arrangerer bustur derned!

På søndag skal vi have revanche når vi møder ulvene fra heden! Statistikkerne siger at Randers FC har haft det svært ude mod FC Midtjylland, faktisk har vi ikke vundet en kamp ude mod FCM siden april 2009. Men statistikker er til for at blive brudt, og derfor har vi brug for jeres opbakning på lægterne når vores ulve-kompleks skal brydes! 

Vi arrangerer bustur til søndagens udekamp i Herning, i håb om at få en masse Randers FC-fans med på lægterne til den vigtige kamp på MCH Arena.

I første omgang skal man tilmelde sig ved at skrive en mail til Laura på [email protected]. Herefter sender vi et betalingslink torsdag til alle tilmeldte, såfremt der er nok tilmeldte til busturen.

Forventet tidsplan:

15:45 Afgang ved Cepheus Park Randers

17:15 Ankomst MCH Arena 

18:00 Kampstart

20:15 Afgang fra MCH Arena 

21:45 Forventet hjemkomst ved Cepheus Park Randers

Priser:

250,- inkl. Billet i udebaneafsnittet

Tilmelding:
Send din tilmelding til Laura på [email protected]

Tilmeldingsfrist:

SU er torsdag d. 5/10 kl. 12:00. 

Ordensregler:
Der skal være plads til alle, og busturene skal ikke være en festtur for unge. Derfor vil der være et ordensreglement på turen, som bedes læses inden du køber billet. Der vil ligeledes være en Randers FC-busansvarlig med på turen.

Undervejs kan der købes kolde øl, sodavand og vand til blot 10 kr. Vær opmærksom på at vi ikke tager imod kontanter. Forfriskninger kan kun købes med mobilepay.