Optakt til Jydefest mod F.C. København på Cepheus Park

Andreas Nielsen — 04.11.2023 09:07

På søndag klokken 16.00 venter endnu en spændende hjemmekamp på Cepheus Park, når F.C. København kommer på besøg.

Det blev desværre ikke til derbysejr mandag eller videre avancement i Oddset Pokalen mod Brøndby IF torsdag aften. Søndag skal vi tilbage på hesten og sejrsporet, når vi får besøg af de forsvarende danske mestre, F.C. København.

På søndag holder vi stor Jydefest i anledning af Fodboldens Disciplinærinstans' forbud mod udebanefans fra F.C. København. Det bliver plat, sjovt, og generelt bliver det bår dæjli'! Fanzonen åbner klokken 14.00, hvor der som sædvanligt vil være hoppeborg, pannabane samt spillerbesøg med autografer og selfies. Der vil også være mulighed for at købe flæskestegssandwich til 50 kr, mens der fra 14-15 vil være blå x-mas til 25 kr. Så kom i fanzonen og varm op til et brag af en kamp, når de ”skide kjøvenhavnere” skal sendes tilbage til Djævleøen med det samme antal point, som der er tilskuere i udebaneafsnittet – NUL.

Fokus på kampen

I de seneste seks hjemmebaneopgør på Cepheus Park mod F.C. København er det blevet til tre sejre og tre nederlag for Randers FC, så der er lagt op til endnu en tæt kamp i søndagens opgør. Seneste hjemmekamp mod FCK var i april i mesterskabsspillet, hvor Randers FC med en 1-0 sejr blev det første hold i 14 kampe til at slå københavnerne. Matchvinder var Jakob Ankersen, der sidst i kampen flugtede bolden i kassen til 1-0. Kigger vi på den samlede statistik mod F.C København på Cepheus Park, hedder det 7 sejre, 5 uafgjorte og 11 nederlag.

De forsvarende mestre fra F.C. København har haft et travlt program på det sidste med Champions League, 3F Superligaen og Oddset Pokalen, hvor de har fået to sejre over Hvidovre IF og FC Midtjylland samt et 1-0 nederlag til Manchester United. Københavnerne går ind til opgøret som nummer ét i 3F Superligaen.

En af profilerne fra F.C. København, der er værd at have et ekstra øje på i søndagens kamp, er unge Roony Bardghji, der ligesom vores egen Filip Bundgaard er nomineret til oktober månedes unge 3F Superliga spiller. Den 17-årige svensker har lavet 7 mål i 13 3F Superliga kampe i denne sæson, mens han kom ind og blev matchvinder i Oddset Pokalen mod FC Midtjylland i tirsdags. Udover Roony Bardghji er Elias Achouri på den anden kant også en spiller, der kan give alle forsvar i 3F Superligaen problemer. Tuneseren har fået en fremragende start på sin tid i FCK siden skiftet fra Viborg i sommer, hvor Elias Achouri har lavet 2 mål og 5 oplæg i 3F Superligaen.

Dommeren til søndagens kamp er Sandi Putros med Michael Tykgaard i VAR-vognen

 Fun facts:

  • Randers FC har vundet 202 luftdueller mens F.C København har vundet 162 i 3F Superliga sæsonen.
  • Wessel Dammers har lavet 879 afleveringer i 3F Superliga sæsonen, hvilket gør ham til den Randers FC-spiller med flest.
  • Randers FC har scoret fem mål i de seneste seks hjemmekampe mod F.C København.

 

Køb billet til opgøret her: https://billet.randersfc.dk