Jydefest - momsen ryger!

27.10.2023 08:00

Vi holder stor Jydefest til kampen mod FC Kjøvenhavn søndag den 5. november kl. 16.00. Det bliver plat, sjovt og generelt bliver det bår dæjli'!

Uagtet at vi er en af de klubber, som er mindst indberettet med hensyn til fan-opførsel det seneste år, har vi alligevel de facto fået to af de største bøder af Fodboldens Disciplinærinstans. 

Det er således anden gang på et år, at Randers FC rammes af sanktioner til en hjemmekamp mod de store kjøvenhavnerklubber, og FCK må således ikke have tilskuere med til den indbyrdes kamp i Randers i næste weekend. Straffen er både dyr, ’tovlig’ og ’træls’, men nu skal vi have det bedste ud af det. Derfor afholder vi en stor Jydefest, for som vi alle ved - Jyden er stærk og sej.

Vi kan derfor offentliggøre, at vi kommer til at holde stor Jydefest til kampen mod FCK søndag den 5. november kl. 16.00 med alt, hvad det indebærer af jysk herlighed. Det bliver plat, sjovt og generelt bliver det bår dæjli'!

Vi smider alt, hvad der hedder politisk korrekthed overbord og fejrer alt jysk til kampen, og tager afstand fra alt, hvad der minder om københavneri. I vores modstanders ikke så ringe europæiske kampagne har de lystret FC Copenhagen, til denne kamp er det opgraderet til FC Kjøvenhavn.

For at gøre det rigtig jysk begynder vi med at smide momsen væk, alle billetpriser er således sat ned med 20%, og hvis vi kunne, skulle det afregnes i jyske dollars.

For at få rabatten skal du klikke ind på billet.randersfc.dk, når billetsalget åbner igen fredag kl. 12.00. 

Såfremt man allerede har købt billet til kampen og ønsker at købe uden moms, skal man annullere sit køb ved at skrive til [email protected] og herefter købe billet på ny.

I perioden op til kampen vil vi offentliggøre en række jyske hyldestindslag, så holde øje med facebook, instagram og hvor du ellers holder øje med os.  Ligeledes vil selve kampafviklingen bære tydelig jysk præg.

Vi opfordrer alle der kan lide det jyske eller har lidt lyseblåt i hjertet til at komme på stadion, så vi kan få sendt de ”skide kjøvenhavnere” tilbage til djævleøen med det samme antal point, som der er tilskuere i udebaneafsnittet - NUL. 

Vi gør ligeledes opmærksom på, at hvis man udviser tegn på at holde med FC Kjøvenhavn, vil man blive nægtet adgang til kampen.

Og så skal vi endelig ikke glemme, at vi møder Brøndby IF, heldigvis med fans, allerede torsdag den 2. november kl. 20.00 til pokalbrag i Oddset Pokalen.