Truppen til lokalbraget mod AGF

Martin Albrechtsen — 24.09.2023 05:40

Mikkel Kallesøe er tilbage og med i truppen for første gang i denne sæson til søndagens lokalopgør

Nu er der ikke mange timer til, at lokalopgøret mellem Randers FC og AGF i 3F Superligaens 9. spillerunde bliver sparket igang. Der er kampstart kl. 16.00 på Cepheus Park Randers.

Til lokalbraget kan cheftræner Rasmus Bertelsen og trænerstaben se frem til at have Mikkel Kallesøe med i truppen igen efter en skadesperiode. Det er første gang i denne sæson, at Kallesøe optræder i truppen. Dejligt at have dig tilbage i truppen, Kalle. 

Simen Bolkan Nordli er også tilbage i truppen, mens William Kaastrup og Mustapha Ubandoma glider ud af truppen. Vi må stadig undvære skadede Frederik Lauenborg.

Truppen mod AGF:
Patrik Carlgren
Jeppe Kudsk
Daniel Høegh
Wessel Dammers
Hugo Andersson
John Björkengren
Mikkel Kallesøe
Mads Enggård
Simen Bolkan Nordli
Filip Bundgaard
Edgar Babayan
Mikkel M. Pedersen
Björn Kopplin
Mads Albæk
Ernest Agyiri
Oskar Snorre
Oliver Olsen
Lasso Coulibaly
Marvin Egho
Stephen Odey
Alhaji Kamara

Der er kampstart mod AGF kl. 16.00 på Cepheus Park Randers.

Drengene har brug for al den støtte, de kan få!

Køb billet til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Der har været stor efterspørgsel på billetterne til søndagens lokalopgør, hvorfor vi har åbnet op for yderligere salg af billetter til Randers FC-fans på MASCOT-tribunen i den sydlige ende.

Veteraner og pårørende vil blive hyldet
Som et led i Veteran Match 2023 dedikerer Randers FC derby-kampen mod AGF til Danmarks veteraner. De og deres familier har alle ofret en velkendt hverdag i en større sags tjeneste og fortjener støtte og opbakning. Derfor vil Cepheus Park Randers hylde veteranerne før og under kampen for deres indsats i krigszoner rundt i verden.

Det sker i fanzonen!
Kom og varm op til søndagens lokalopgør i fanzonen fra kl. 14.00 med masser af god stemning, musik, aktiviteter samt lækker mad og drikke.

Fanzonen åbner kl. 14.00, og i den første time kan du købe øl og sodavand for 25 kr. Frederik Lauenborg og William Kaastrup kigger forbi fanzonen kl. 14.30 til interviews, autografer samt selfies.

Derudover vil Garage Burgerbar være tilstede i fanzonen fra kl. 14.00 og helt indtil kampens slutfløjt. Her kan du købe Garage Burgerbars udsøgte og populære mercedes smoke burger til bare 65 kr.

Vi ses i Fanzonen, som du finder ved indgang B. Husk, at du skal bruge din kampbillet til at blive scannet ind i fanzonen.

Kan du ikke komme på stadion, kan kampen ses direkte fra kl. 15:00 til 19:00 på 6’eren og uden afbrydelser på discovery+.

Alternativt kan du lytte til kampen via DR P4 eller Radio Alfa samt følge den via amtsavisen.dk's liveblog.