Kallesøe efter pointdeling i lokalbrag: Vi bliver lidt for passive i 2. halvleg

Laura Bannerholt — 24.09.2023 16:13

Mikkel Kallesøe var endelig tilbage på grønsværen til dagens lokalbrag efter 4 måneder ude med et kompliceret skades forløb

Der var lagt op til fest på Cepheus Park Randers til søndagens lokalbrag mod AGF, hvor vi efter 34. minutter bragte os foran 1-0 på et flot kontra mål fra Stephen Odey. Desværre udlignede AGF i de døende minutter på et straffespark, og Randers FC-mandskabet måtte derfor nøjes med pointdeling.

Vores dygtige forsvarsspiller, Mikkel Kallesøe, kom efter 4 måneder skadesforløb endelig comeback på grønsværen, da han blev indskiftet i det 70. minut.

Vi har taget en snak med Kallesøe efter kampen, hvor han sætter lidt ord på kampen, sit comeback og næste søndags vigtige hjemmekamp mod et formstærkt Silkeborg IF mandskab.

-Det var utrolig dejligt at komme tilbage efter 4 måneder ude med et træls og kompliceret forløb. Det var skønt og endelig gøre det man godt kan lide - at spille kamp, fortæller en glad Mikkel Kallesøe.

Har du sikret dig en billet til næste søndags hjemmekamp mod Silkeborg IF. Hvis ikke kan det gøres her - https://billet.randersfc.dk

Se hele interviewet herunder.

Mikkel Kallesøe er sponsoreret af Auto C

Husk, at vi allerede spiller hjemmekamp igen på søndag den 1. oktober kl. 14.00 mod formstærke Silkeborg IF. Køb billetter til kampen her: https://billet.randersfc.dk