Bertelsen efter lokalderby: En rigtig ærgerlig måde det slutter på

25.09.2023 06:23

Det var en skuffet cheftræner vi tog en snak med efter gårsdagens lokalderby mod AGF, der desværre endte i pointdeling på trods af en Randers FC føring i største delen af kampen. 

- Jeg tænker det var en rigtig ærgerlig måde den slutter på, hvor der kommer et uheldigt straffespark imod os, hvor Carlgren kommer ud på en uheldig måde. Vi kommer til at stå alt for lavt i anden halvleg, men uden at AGF rigtig for alvor bliver farlige, og vi arbejder rigtig hårdt og holder dem væk, så det var en skuffende måde kampen endte fortæller Bertelsen. 

- Jeg synes 1. halvleg jeg er okay. Det er jo ikke sådan, at der bliver noget decideret flot flow i kampen. AGF spiller meget direkte i dag med to stærke niere og er stærke på anden bolde. Så der kommer ikke sådan et rigtig flow i kampen i dag, men jeg synes, at vi stod godt imod og laver et fuldstændig fremragende mål. Så jeg synes egentlig, at vi havde kampen nogenlunde, hvor vi gerne vil have den, fortsætter Bertelsen. 

Bertelsen sætter samtidig nogle ord på denne uges kampe, når Randers FC både skal i aktion onsdag mod B.93 ude i Oddset Pokalen og Silkeborg IF hjemme søndag på Cepheus Park Randers i 3F superligaens 10. runde. 

-Jeg tænker først og fremmest på B.93 på onsdag i pokalen. I forhold til søndagens kamp mod Silkeborg, kiggede vi med i dag, da de spillede mod Viborg. Men Silkeborg er jo et vanvittigt godt hold, og det mest formstærke hold i ligaen ud over Brøndby. Så det bliver en svær opgave. De har nogle klare styrker, Silkeborg, men også nogle svagheder, som vi forhåbentlig kan prikke lidt til.

Gårsdagen helt store spørgsmålstegn efter lokalbraget mod AGF er status på vores midtbaneprofil Edgar Babayan, der i starten af 2. halvleg måtte udgå af kampen på grund af en skade. 

-Det er ikke super godt. Det var en slem omgang. Vi skal nok se ham igen, men jeg tror, vi skal indstille os på, at der kommer en længere pause fortæller Bertelsen. 

Vi ønsker Edgar god bedring! 

På onsdag gælder det B.93 i pokalen ude på Østerbro Stadion. Men allerede på søndag er der igen fodbold på Cepheus Park Randers når vi byder Silkeborg IF velkommen. Kampstart er kl. 14.00 og billetter kan købes her.

Rasmus Bertelsen er sponsoreret af Dahlitech