Bertelsen efter vigtig sejr i Vejle: Vores bænk kreerer den afgørende scoring

18.09.2023 09:17

Randers FC kunne søndag eftermiddag fejre sejr over Vejle Boldklub i 3F Superligaen efter et godt stykke trænerarbejde fra Rasmus Bertelsen og trænerstaben.

Vi tog en snak med en glad Rasmus Bertelsen efter gårsdagens vigtige sejr over Vejle Boldklub. 

- Efter en lige indledning på kampen, synes jeg, vi får greb om spillet, og tvinger Vejle til at spille nogle dårlige bolde ud, som vi kan erobre fortæller Bertelsen. 

- Så vi er generelt rolige på bolden, men det er ikke fordi, vi skaber ret meget fortsætter Bertelsen.  

På trods af en kedelig 1. halvleg lykkedes det Randers FC-drengene at sikre sig de 3 point efter anfører Björn Kopplin og angriber Filip Bundgaard fandt vej til netmaskerne i 2. halvleg. 

Se hele interviewet med Bertelsen herunder, hvor han bl.a. sætter ord på kampens forløb, formations skifte og bænkens enorme betydning. 

Det var en vigtig sejr, der betyder, at Randers FC distancerer sig fra bunden, og nu ligger á point med OB på 9. pladsen i 3F Superligaen. Begge hold har nu 8 point, imens Vejle har tre point på 11. pladsen i tabellen.

Allerede på søndag kan vi lukke afstanden mellem os og AGF med blot et point. Så kom og støt op om holdet, når vi tager i mod gymnastikdrengene til et lokalbrag på Cepheus Park Randers! Køb din billet her

Rasmus Bertelsen er sponsoreret af Dahlitech 

Se hele interviewet med cheftræneren herunder.