Randers FC henter ung keeper i FC Nordsjælland

18.01.2024 10:30

Den 21-årige målmand Emmanuel Ogura er ny mand i Randers FC-trøjen og hermed er målmandstrioen komplet

Randers FC henter 21-årige Emmanuel Ogura, som erstatning for Alexander Nybo der for nyligt har indstillet karrieren. Emmanuel Ogura glider ind i målmandsteamet, som i forvejen består af Patrik Carlgren og Oskar Snorre.

Emmanuel Ogura kommer fra FC Nordsjælland, hvor han har været tilknyttet Right to Dream-akademiet. Derudover står han noteret for otte førsteholdskampe for FC Nordsjælland. 

Han har i hele 2023 været udlejet fra FC Nordsjælland til Hellerup IK. 

- Efter Alexander Nybo valgte at stoppe karrieren, er det ikke nogen hemmelighed, at vi har været på udkig efter en ny keeper. Emmanuel Ogura er hentet ind, som det sidste led i vores målmandstrio, og han skal blandt andet være med til at sikre at vores træninger eksekveres på et højt niveau. Han er en ung mand med masser af potentiale, hvor vi har mulighed for at bygge på, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Vi har fanget Emmanuel Ogura inden dagens træning, og han har følgende at sige om skiftet. 

- Jeg er utrolig glad for at være kommet til Randers. Det er et godt skridt i min karriere, og jeg kan ikke vente med at komme igang. Jeg har allerede mødt flere af drengene og alle virker som nogle gode mennesker. Nu glæder jeg mig bare til at komme på træningsbanen, udtaler Emmanuel Ogura. 

Den ghanesiske målmand kommer til klubben på en fri transfer, og har skrevet under på en aftale der løber halvandet år frem. 

Målmandsteamet er præsenteret af Scanditek