Alhaji Kamara solgt til FC Midtjylland

Martin Albrechtsen — 01.02.2024 09:00

Efter 4,5 år i Randers FC skifter Alhaji Kamara til 3F Superligaens tophold FC Midtjylland

Den sympatiske angriber fra Sierra Leone kom til Kronjylland i maj 2019, fra Vendsyssel FF, med håbet om at tage et skridt op i sin karriere. Og det må man sige, at den nu 29-årige Alhaji Kamara gjorde, da han sammen med Randers FC blandt andet har vundet pokalturneringen, kvalificeret sig til 3F Superligaens mesterskabsspil tre gange, spillet Europa League-kvalkampe samt Europa Conference League-gruppespil, hvor han med afgørende scoringer var med til at spille Randers FC videre til 1/16-finalen mod det daværende Premier League-mandskab Leicester City.

- Randers FC har været som en familie for mig. Jeg er meget taknemmelig for at have været i denne fantastiske klub og opnået alt det, som vi har sammen. Jeg har fået en masse gode oplevelser her, som jeg aldrig vil glemme. Jeg vil gerne takke en masse mennesker i og omkring Randers FC, holdkammerater, trænere, ledere, folk på kontoret og frivillige, som har været med til at gøre min tid i Randers unik, fortæller Alhaji Kamara.

Alhaji Kamara opnåede i alt 99 kampe og 25 mål for Randers FC, og han glæder sig over, at det er lykkedes at finde en løsning, hvor alle virker til at være glade. 

- Det er en god mulighed, som er opstået for mig med dette skifte. Det ser jeg rigtig meget frem til, og jeg er glad for, at vi har fundet en løsning, hvor alle virker til at være glade, og hvor jeg kan give noget tilbage til Randers FC i form af en transfer, udtaler en ærlig Alhaji Kamara.

Sportsdirektør Søren Pedersen takker Alhaji Kamara for sin indsats i Randers FC og glæder sig samtidigt over, at det er lykkedes at finde en god løsning for både Kamara og Randers FC.  

- Vi har været glade for Kamara i Randers FC. Han er både en dygtig angriber, som har scoret vigtige og historiske mål for os, men han er også et helt igennem sympatisk og behageligt menneske, der har bidraget med god energi og stemning i truppen, siger sportsdirektør Søren Pedersen og fortsætter.

- Jeg er glad for, at vi er lykkedes med at finde en god løsning, hvor vi kan hjælpe Kamara med et skifte til FC Midtjylland, og hvor der også er økonomi i det for os. Vi ønsker Kamara alt det bedste, fortæller Søren Pedersen. 

Fakta
Navn: Alhaji Kamara
Fødselsdato: 16. april 1994
Position: Angriber
Tidligere klubber: FC Kallon, Djurgården IF, IFK Norrköping, D.C. United, Al-Taawoun, FC Sheriff Tiraspol, Vendsyssel FF, Randers FC


Alhaji Kamara har været personligt sponsoreret af Planner4you