Randers FC henter Mohammed Fuseini

Martin Albrechtsen — 28.01.2024 15:00

Randers FC henter den ghanesiske angriber Mohammed Fuseini, der har underskrevet en halvårlig lejeaftale med købsoption

Randers FC henter forstærkning til angrebet forud for den spændende forårssæson i 3F Superligaen. Kronjyderne har således sikret sig den lynhurtige angriber, 21-årige Mohammed Fuseini, der kommer til fra det østrigske tophold og forsvarende pokalmestre, SK Sturm Graz, på en lejeaftale med købsoption gældende for resten af sæsonen, hvilket glæder Søren Pedersen.

- Vi har i noget tid været på jagt efter en ny spiller til offensiven, som kan dække flere af de offensive positioner. Med Mohammed Fuseini har vi fundet en spiller, som har en profil der passer rigtig godt til den måde, som vi gerne vil spille fodbold på. Han har en helt utrolig fart, og det er blandt andet det, som har været en af vores største prioriteter, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Mohammed Fuseini blev i vinteren 2022 hentet til Sturm Graz fra 'Right to Dream akademiet' i Ghana. Siden har den talentfulde angriber scoret 11 mål for Sturm Graz II, inden han blev rykket op på Sturm Graz' førstehold, hvor han debuterede i en Champions League kvalifikationskamp mod Dynamo Kyiv. Han har spillet 18 kampe og fundet vej til netmaskerne tre gange for topholdet Sturm Graz i den østrigske Bundesliga, hvor han primært er blevet brugt som indskifter. Han har desuden både Champions League og Europa League-kampe på cv'et

- Når vi får en spiller som Fuseini ind, der i en alder af kun 21 år har flere Europæiske kampe på cv'et, så vidner det om, at vi har med en spiller at gøre af en hvis kvalitet. Han har tidligere vist, at han kan begå sig og score mål, når han har fået chancen, så han bliver en god tilføjelse til truppen, og vi glæder os til at få ham i gang, afslutter Søren Pedersen. 

Hovedpersonen selv glæder sig til at spille for Randers FC, få en masse værdifulde minutter i benene og bevise sit værd.

- Jeg er meget glad for at være her. Jeg har tidligere været i Danmark et par gange, og det føles derfor helt naturligt for mig. Jeg kender allerede et par af gutterne her, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med det hårde arbejde, udtaler Fuseini og fortsætter;

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er kommet hertil for at score mål. Jeg vil vinde for enhver pris, og jeg glæder mig til at vise mine færdigheder på banen, afslutter en spændt Mohammed Fuseini. 

Mohammed Fuseini tiltræder med øjeblikkelig virkning og træner derfor allerede med fra i morgen.

Mohammed Fuseini får trøjenummer 77 i Randers FC. 

Fakta:
Mohammed Fuseini
Født: 16. maj 2002 (21 år)
Land: Ghana
Højde: 1,69 m
Position: Angriber, kantspiller
Tidligere klubber: Right to Dream Academy, SK Sturm Graz