Nederlag til AaB i anden testkamp

Andreas Nielsen — 26.01.2024 14:40

Randers FC mødte fredag et dygtigt AaB-mandskab, der besejrede kronjyderne med 4-0 efter 3x45 minutter

Det var en jævnbyrdig første halvleg i dagens træningskamp mod AaB, med gode muligheder til begge mandskaber indenfor de første 45 minutter. Det var dog AaB, der kom bedst fra start i dagens træningskamp, hvor aalborgenserne efter 5 minutter kunne bringe sig foran 0-1 på mål ved Youniz Bakiz.

Generelt var det et utroligt veloplagt AaB mandskab, der var mødt op i dagens træningskamp, hvor Patrick Carlgren også blev testet et par gange i det første kvarter, men fik leveret et par gode redninger, bl.a. efter et hovedstød i det lille felt fra Oliver Ross. Randers FC testede også AaB med en chance til Stephen Odey, der kunne dribble udenom målmanden, men desværre blev bolden headet væk på stregen af en forsvarsspiller.

Der blev også plads til en enkelt udskiftning i første halvleg, hvor Mads Enggård måtte forlade banen tidligt med en skade og blev erstattet af Mads Albæk. Der var også uofficiel debut til vores nye svenske venstreback, Oliver Zandén, der viste sig fint frem i de første 45 minutter, hvor han vandt en række frispark efter gode raids fremad banen.

Til anden halvleg ændrede Rasmus Bertelsen og trænerteamet størstedelen af holdet, og det samme gjorde AaB. Anden halvleg bød dog ikke på chancer for nogle af holdene, hvor vi skulle frem til det 86. minut, før Mads Bomholdt kunne gøre det til 2-0 for AaB. Den største mulighed for Randers FC tilfaldt Mike Themsen, der havde en venstrebensafslutning på overliggeren af AaB-målet.

Tredje halvleg blev præget af endnu flere udskiftninger fra begge mandskaber, og i kombination med kraftig blæst og regn var det for alvor svært at få sat noget sammen til de store chancer. AaB fik sendt bolden i kassen to gange i tredje halvleg, og dermed blev slutresultatet 0-4.

Næste træningskamp er på fredag d. 30.01 kl. 12.00 i Randers mod Vendsyssel FF.

Kampfakta:
Randers FC - AaB 0-4

0-1  Younes Bakiz (7. minut)

0-2  Mads Bomholt (86. minut)

0-3  Mads Bomholt (101. minut)

0-4  Malthe Kjoelby (135. minut)

Startopstillingen mod AaB:
Patrick Carlgren – Oliver Olsen, Daniel Høegh, Wessel Dammers, Oliver Zandén – Lasso Coulibaly, Mads Enggård, John Björkengren, Mustapha Ubandoma - Filip Bundgaard, Stephen Odey.

- Det var en meget god matchning. AaB kom med en god fysik og et godt tempo, som vi skulle prøve at håndtere, og det lykkedes ikke i hele kampen. Der var sekvenser, som var okay, men generelt havde vi det svært i dag, fortæller cheftræner Rasmus Bertelsen og fortsætter; 

- Det sidste kvarter af første halvleg og det meste af anden halvleg synes jeg, at vi får et fornuftigt greb om tingene. Vi får dem trykket ned og får sat vores spil fornuftigt på de to første dele af banen. På den sidste tredjedel blev det simpelthen til for lidt i dag. Der var for meget, der løb ud i sandet, og vi manglede måske også en smule folk i feltet til at blive rigtig farlige. Vi truede ikke deres mål nok, konstaterer Rasmus Bertelsen, der nu ser frem mod næste testkamp på tirsdag hjemme mod Vendsyssel FF.

- Vi skal bruge den næste træningskamp til at komme op i et endnu højere tempo. I dag fik vi en forsmag på, hvilket tempo man skal være i i de her kampe. På tirsdag skal vi se, om vi kan ramme et højt tempo fra start af, siger Rasmus Bertelsen, der også sætter ord på vores nye mand, Oliver Zandéns første minutter i Randers FC-trøjen. 

- Oliver Zandén ser fornuftig og lovende ud. Tænk på at han kom i går og knap kan folks navne endnu. Han har kun trænet med holdet én gang. Han viste en god aggresivitet og generelt et højt bundniveau i hans aktioner i dag. Jeg tror, det er en god og solid spiller, vi har hentet ind der, udtaler Rasmus Bertelsen.