Flyvende Fuseini i 4-0 sejr over Vendsyssel FF

Andreas Nielsen — 30.01.2024 13:06

Det var i dag blevet tid til tredje og sidste træningskamp, inden Randers FC på fredag drager på træningslejr i Spanien. Dagens modstander var fjerdepladsen i NordicBet Ligaen, Vendsyssel FF. En kamp, der bød på uofficiel debut til Randers FC's nye angriber, Mohammed Fuseini, som viste prøver på sit talent i første halvleg.

Mohammed Fuseini fik allerede i det første kvarter sin første chance, hvor angriberen efter en erobring i Vendsyssel-opspillet fik vist sin fart og sendte en afslutning lige forbi målet. Mohammed Fuseini fik en fin mulighed igen kort efter, hvor Emmanuel Ogura med et flot udspark fik fundet Fuseini, der fik sendt afslutningen afsted mod Vendsyssel-målet.

Fuseini var hovedarkitekten bag de fleste chancer og kunne efter cirka 25 minutters spil sende en afslutning bagom støttebenet mod Vendsyssel-målet på et godt indlæg fra Oliver Olsen.
Mustapha Ubandoma var efter 30 minutter tæt på at kunne gøre det til 1-0. Nigerianeren blev fundet af Fuseini, men desværre blev bolden sendt på undersiden af overliggeren.

Kort efter kunne Randers FC fortjent bringe sig foran 1-0 på straffespark eksekveret af Mohammed Fuseini, der kunne krone en flot start med en scoring. 2-0 skulle det også blive denne gang, et sammenspil mellem de tre offensivespillere Mohammed Fuseini, Ernest Agyiri og Mustapha Ubandoma, hvor Ubandoma til sidst kunne sætte bolden i kassen på oplæg af Agyiri.

Mustapha Ubandoma og Mohammed Fuseini var flyvende i første halvleg, og kort før pausen blev det også til 3-0 med Ubandoma i oplæggerens rolle, hvor han med et cutback fandt Mohammed Fuseini, der sikkert sendte bolden ind i netmaskerne.

Vendsyssel havde en enkelt stor chance kort før pausen til Mark Lange, som fra kanten af feltet fik sendt et spark på overliggeren. Dermed kunne Randers FC gå til pause med en fortjent 3-0 føring og gode offensive takter.

2. Halvleg

Anden halvleg bød på masser af spilletid til flere af vores ungdomsspillere, men også vores tyske anfører, Björn Kopplin, kunne gøre comeback efter et skadesløb. Kopplin erstattede Oliver Zandén, der spillede endnu en god kamp på venstrebacken. Mens Mohammed Fuseini blev skiftet ud efter cirka 55 minutters spil, en flot uofficiel debut af vores nye angriber

På chancefronten i anden halvleg var der også gode muligheder. Mads Albæk fik i begyndelsen af anden halvleg fundet Ernest Agyiri, der med frækt lob fik sendt bolden ved siden af målet. Unge Mike Kofod Themsen fik også vist sig flot frem med et par gode driblinger og afleveringer i løbet af anden halvleg.

Mustapha Ubandoma fortsatte sit gode spil fra første halvleg og var tæt på at kunne blive dobbelt målscore i opgøret, men en god redning fra Vendsyssel-målmanden holdt stillingen på 3-0. Björn Kopplin var også tæt på at komme på måltavlen efter godt kombinationsspil med Max Albæk, sendte vores tyske anfører en flad afslutning lige udenom Vendsyssel-målet.

Vendsyssel FF havde enkelte tilbud i anden halvleg med to skud på træværket, men ellers havde Emmanuel Ogura fint styr på det i målet med flere gode igangsætninger, som førte til fine Randers FC-omstillinger. 4-0 blev det også til i kampens allersidste chance, hvor Villads Westh fik sendt bolden i mål. En god kamp for Randers FC, der med en 4-0 sejr kan tage på træningslejr med selvtillid i bagagen.

I kølvandet på 4-0 sejren tog vi en snak med cheftræner Rasmus Bertelsen omkring hvad der blandet andet lykkedes i dag.

- Jeg synes virkelig man kunne mærke spillerne derinde idag. Der var en fed kampgejst og det var tydeligt at se at dem der var på banen gav den fuld gas i duellerne. Det er klart, at med et blandet hold i en træningskamp vil det altid gå op og ned, men generelt var det en fin indsats med god bund i, udtaler cheftræner Rasmus Bertelsen.

Derudover var der spilletid til alle af de nytilkomne i vinterens transfervindue, og dette var hvad cheftræneren havde at sige om deres præstation;

- De gør alle tre en rigtig god figur i dag. Emmanuel Ogura spiller sin første kamp i Randers FC-trøjen og står faktisk en rigtig fin kamp. Jeg synes generelt det har været nogle gode tilføjelser til truppen. Zandén og Fuseini er hentet ind til at give ekstra konkurrence til startelleveren og det synes jeg de har grebet godt her fra start, afslutter Rasmus Bertelsen.

Kampfakta: Randers FC – Vendsyssel FF

1-0 Mohammed Fuseini (30. minut)

2-0 Mustapha Ubandoma (34. minut)

3-0 Mohammed Fuseini (45+. min)

4-0 Villads Westh (90.)

Startopstillingen til kampen mod Vendsyssel FF: Emmanuel Ogura - Oliver Olsen (68. Vilhelm Simonsen), Jeppe Kudsk (63. Benjamin Clemmensen), Wessel Dammers, Oliver Zandén (63. Björn Kopplin) - Mustapha Ubandoma (78. Max Albæk), Mikkel M. Pedersen, Mads Albæk, Ernest Agyiri - Mike Kofod Themsen (78. Oliver Bjerrum), Mohammed Fuseini (54. Villads Westh)