Alexander Nybo stopper i Randers FC

Emil Madsen — 09.01.2024 11:47

Den 28-årige målmand Alexander Nybo stopper i Randers FC

I januar 2022 blev en af klubbens egnedyrkede talenter hentet hjem til at konkurrere om målmandsposten i Randers FC. Alexander Nybo der har flere optrædener for diverse ungdomslandshold, skiftede tilbage i 2015 fra Randers FC til Hobro IK, og videre til FC Fredericia i 2017, som han siden hen nåede at spille 127 kampe for. 

- Vi har været utrolig glade for at have Alexander Nybo tilbage i truppen siden 2022. Han er en vellidt fyr og en rigtig god kammerat, der altid har givet den alt hvad han har på træningsbanen, såvel som i omklædningsrummet og vi ønsker ham al muligt held og lykke videre i det civile liv, siger sportsdirektør Søren Pedersen. 

Alexander Nybo, fortsætter nemlig ikke fodboldkarrieren andetsteds, men trækker stikket og har besluttet at have fokus på livet efter fodbold. 

- Vi skal have fundet en god afløser for Nybo, så vi stadig har tre dygtige keepere i truppen. Det oplagte kunne være at finde en ung og ambitiøs målmand, som vi kan udvikle og forme til fremtiden, men vi er åbne for flere scenarier. Det kunne også være en mulighed at se et emne eller to an til noget prøvetræning, så vi holder som sagt vores muligheder åbne, siger cheftræner Rasmus Bertelsen.