Randers FC henter André Rømer

Emil Madsen — 22.08.2024 13:59

Randers FC henter midtbanemotoren André Rømer tilbage til klubben, hvor han tidligere har været en stor profil

Efter salget af Mads Enggård har Randers FC været på udkig efter forstærkning til midtbanen. Det er nu fundet i form af den 31-årige André Rømer, som er hentet tilbage til Randers FC, hvor han tilbage i 2018-2021 var en stor midtbaneprofil. André Rømer er hentet til klubben fra FC Midtjylland og får en 2-årig aftale. 

- Vi får André Rømer ind fordi vi efter salget af Enggård har et hul på midtbanen som skal udfyldes. Han har været i klubben før og vi ved hvad han står for. Han kender den danske liga, så det er en spiller som vi har stort kendskab til, siger sportsdirektør Søren Pedersen og fortsætter;

- André skal ind og bidrage med lidt af det samme, som han gjorde sidst han var her. Udover at han er en utrolig dygtig fodboldspiller, så skal hans rutine, erfaring og lederskab, være med til at sikre, at vi har en god struktur, så den enkelte spiller og holdet kan shine, afslutter sportsdirektør Søren Pedersen.

André Rømer har spillet det meste af sin karriere i Danmark, hvor han har spillet først for FC Midtjylland, OB, Randers FC, Elfsborg og senest FC Midtjylland igen. Da han spillede i Randers FC fra 2018-2021, var han en stor profil og leder på midtbanen. Han nåede 88 kampe og scorede 11 mål i den lyseblå trøje. Nu er han tilbage i Kronjylland igen, og klar til at bevise sit værd for Randers FC i 3F Superligaen.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til Randers FC. Det er en klub, som står mig meget nært, og jeg har fulgt Randers FC's resultater, siden jeg skiftede væk fra klubben. Nu kommer jeg med lidt mere erfaring og mere rutine, og det skal forhåbentlig også vise sig på banen, fortæller André Rømer.

- Jeg skifter tilbage til Randers FC, fordi jeg var sindssygt glad, sidst jeg var i klubben. Der er gode mennesker i og omkring klubben. Det er en klub med styr på tingene, og så leder jeg selvfølgelig også efter lidt mere spilletid, end jeg har fået i de sidste par måneder, siger André Rømer.

- Jeg havde en fantastisk tid i Randers FC sidst. Det er en sund klub med styr på baglandet, og der er et godt setup omkring hele holdet, afslutter André Rømer.

André Rømer træner for første gang med i Randers FC i morgen, fredag, og han er dermed allerede i spil til søndagens 3F Superligakamp ude mod Brøndby IF.

André Rømer får trøjenummer 28 i Randers FC.

Fakta
André Rømer
Født: 18. juli 1993 (31 år)
Højde: 1,86 m
Position: Midtbane
Tidligere klubber: FC Midtjylland, OB, Randers FC, Elfsborg
André Rømer har gennem sin karriere spillet 9 U-landskampe for Danmark.
Titler: 3x Dansk mester med FC Midtjylland i henholdsvis 14/15, 17/18, og 23/24 sæsonen.