Et flot point på Brøndby Stadion søndag aften

25.08.2024 19:24

Efter en hektisk slutning kunne vi søndag aften sikre os det ene point

Med 21.797 tilskuere på plads på Brøndby Stadion, var atmosfæren i top, da den sene søndagskamp i 3F Superligaen skulle afvikles.

Hjemmeholdet fra Vestegnen kom bragende ud til kampen, og lagde et tungt pres i kampens indledning. På trods af det dominerende Brøndby hold, kunne de ikke finde helt vej til mål, og det blev derfor i stedet Randers FC's Norman Campbell, der efter et flot langskud, bragte udeholdet fra Randers foran med 1-0 på Brøndby Stadion. Der var gode chancer til begge mandskaber i første halvleg, men da dommeren fløjtede til halvleg var det mandskabet fra Kronjylland der havde trukket det lange strå.

Fra 2. halvlegs begyndelse lignede Randers FC et hold, som ville længere frem på banen og være med i kampen. På trods af en god Randers FC periode fra 2. halvlegs begyndelse får Brøndbys Marko Divkovic på et flot langskud sparket den ind bag Izzo til 1-1.

Nicolai Vallys blev skiftet ind med en halv time tilbage, og tilbagevendelsen af hjemmeholdets darling, var med til at gøre Brøndby Stadion helt elektrisk. Hjemmeholdet lagde et tungt pres på Randers FC, og med 10 minutter igen kommer Mathias Kvistgaarden højest på et indlæg fra netop Vallys og header den i nettet til 2-1. Det så nu rigtig svært ud for udeholdet, men kort inden lukketid kunne Daniel Høegh sætte foden på et indlæg fra Nikolas Dyhr og udligne til slutresultatet 2-2.