Opfordring: Kom til Lyseblåt Stadion mod AaB

Martin Albrechtsen — 23.08.2024 08:33

Vi opfordrer alle til at tage lyseblå trøjer og farver på, når vi hjemme møder AaB, så vi kan få skabt et fantastisk flot lyseblåt stadion!

Søndag den 1. september kl. 18.00 spiller vi hjemme på Cepheus Park Randers mod traditionsklubben AaB, og vi håber på massiv lyseblå opbakning til vores spillere i jagten på 3 point.  Derfor opfordrer vi alle til at iklæde sig lyseblåt til denne hjemmekamp, så vi kan få skabt et smukt og frygtindgydende Lyseblåt Stadion.

Spritnyt lyseblåt halstørklæde for blot 50 kr!

Vi vil gerne hjælpe folk med at gøre stadion lyseblåt. Derfor kan du helt eksklusivt til hjemmekampen mod AaB den 1. september købe et spritnyt og flot lyseblåt Randers FC-halstørklæde for blot 50 kr! (normalpris 150 kr). Halstørklædet kan købes ved indgang B og C samt i Thor Fanzonen på kampdagen, og det er efter først-til-mølle-princippet så længe lager haves. Der er produceret 2000 stk. Så kom tidligt og sikre dig det flotte nye lyseblå halstørklæde.

Få 2 kampe for 1 kamps pris!

Vi håber at se dig i lyseblåt søndag den 1. september kl. 18.00 til hjemmekampen mod AaB.  Husk, at du stadig kan benytte dig af vores "2 kampe ekstra"-tilbud og få 2 kampe for 1 kamps pris.  Tilbuddet skal benyttes inden 1. oktober 2024. Dvs. voucheren kan benyttes til følgende hjemmekampe: Søndag den 1. september kl. 18.00 🆚 AaB Søndag den 22. september kl. 14.00 🆚 FC Midtjylland Lad os gøre det sammen. 2 kampe ekstra! For stemningen. For oplevelsen. For fællesskabet!

Køb billet til hjemmekampen mod AaB her!