Truppen mod Silkeborg IF

Martin Albrechtsen — 30.09.2023 22:51

Her er truppen, der skal forsøge at bryde Silkeborg IF og Alexander Linds stime i 3F Superligaen

Søndag eftermiddag krydser vi klinger med topholdet fra Silkeborg IF, der indtager 2. pladsen i 3F Superligaen efter de første ni spillerunder. Silkeborgenserne er formstærke og gæster søndag Kronjylland med 5 Superliga-sejre i streg i bagagen, herunder sejre over FC Nordsjælland og F.C. København i Parken. 

Silkeborg IF er ganske vist godt kørende, men det er Randers FC også, da vi er ubesejret i de seneste tre kampe. Så det skal blive spændende at se, om det er Randers FC, der formår at stoppe Silkeborg IF og Alexander Linds imponerende stime i 3F Superligaen. Der er kampstart i dag kl. 14.00 på Cepheus Park Randers.

I forhold til seneste 3F Superliga-kamp mod AGF er der en enkelt ændring i truppen. 19-årige, nigerianske Mustapha Ubandoma erstatter således Edgar Babayan, der blev alvorligt skadet senest mod AGF, i truppen. Derudover må vi undvære skadede Frederik Lauenborg.

Truppen mod Silkeborg IF:
Patrik Carlgren
Jeppe Kudsk
Daniel Høegh
Wessel Dammers
Hugo Andersson
John Björkengren
Mikkel Kallesøe
Mads Enggård
Simen Bolkan Nordli
Filip Bundgaard
Mikkel M. Pedersen
Björn Kopplin
Mads Albæk
Mustapha Ubandoma
Ernest Agyiri
Oskar Snorre
Oliver Olsen
Lasso Coulibaly
Marvin Egho
Stephen Odey
Alhaji Kamara

Der er kampstart mod Silkeborg IF kl. 14.00 på Cepheus Park Randers.

Drengene har brug for al den støtte, de kan få!

Køb billet til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Det sker i fanzonen!
Fanzonen åbner kl. 12.00 søndag, og der vil som sædvanlig være en masse aktiviteter i form af b.la. panna bane, dåse spark og andet sjovt. Derudover vil der være fint besøg fra den amerikanske inspireret diner, Highway 51, som vil stille op med salg af burgere, snacks og milkshakes i en foodtruck ude i fanzonen. Derudover vil der under hele fanzonens åbningstid selvfølgelig være mulighed for at købe øl og sodavand til gode priser. 

Vi ses i Fanzonen, som du finder ved indgang B. Husk, at du skal bruge din kampbillet for at blive scannet ind i fanzonen.

Kan du ikke komme på stadion, kan kampen ses direkte fra kl. 13:30 på TV3 Sport og på Viaplay.

Alternativt kan du lytte til kampen via DR P4 eller Radio Alfa samt følge den via amtsavisen.dk's liveblog.