Optakt: Randers FC - Silkeborg IF

Andreas Nielsen — 30.09.2023 07:14

Søndag klokken 14.00 har vi endnu en hjemmekamp i 3F Superligaen, når formstærke Silkeborg IF gæster Cepheus Park i 10. spillerunde.

Det blev desværre kun til et point i lokalderbyet mod AGF, og onsdag spillede Randers FC sin første pokalkamp i Oddset Pokalen, hvor B.93 var modstanderen. Det var en kamp, der vil kunne betegnes som et vaskeægte pokaldrama, hvor vi, nede med 3-1, kom tilbage og vandt i straffesparkskonkurrence. Randers FC er nu ubesejret i de seneste tre kampe, og søndag klokken 14.00 skal den stime udbygges, når Silkeborg kommer på besøg på Cepheus Park.

Vi har generelt et rigtig godt tag på Silkeborg IF, når vi spiller på Cepheus Park. Ni sejre, tre uafgjorte og fire nederlag er det blevet til i Superliga-regi. Faktisk har vi kun tabt en gang til Silkeborg i de seneste seks hjemmekampe. Mange fans vil kunne huske sidste sæsons 3-2 sejr foran 8.014 tilskuere, hvor Marvin Egho og Simon Graves var målscorerne. Kampen var samtidig med til at udbygge Randers FC’s fantastiske sæsonstart sidste år, hvor vi med sejren var ubesejret i sæsonens første 10 kampe.

På søndag åbner fanzonen klokken 12.00 - Der er sjove aktiviteter, fed musik, spillerbesøg med autografer og selfies. Derudover er der flot besøg fra Highway 51 Randers, som stiller op i fanzonen med salg af lækre burgere, milkshakes og andre sprøde snacks.

Fokus på Silkeborg IF

Silkeborg IF har fået en fantastisk start i sæsonens ni første runder, hvor holdet fra Søhøjlandet har hentet 19 point og indtager i skrivende stund andenpladsen i 3F Superligaen. Samtidig er Silkeborg det mest formstærke hold i 3F Superligaen i øjeblikket, hvor de er ubesejret i de seneste syv kampe, heriblandt en flot 1-3 sejr over F.C København i Parken. Silkeborg går ind til kampen med en 2-0 sejr over Viborg og videre avancement i Oddset Pokalen med en 1-3 sejr over Thisted.

En af de helt store årsager til Silkeborgs succes er angriberen Alexander Lind, som har været brandvarm hele sæsonen igennem. Ni mål er det blevet til i sæsonens første ni kampe. Samtidig er den 21-årige angriber på jagt efter Pål Alexander Kirkevolds rekord for at score i flest kampe i træk, hvor nordmandens rekord er på 11 kampe i streg, mens Alexander Lind er på syv kampe med mål i træk. Det er til trods for, at Lind kun har startet inde i fem ud af sæsonens ni første kampe. Så der venter en stor opgave for Randers FC's forsvar i at lukke ned for Alexander Lind i søndagens opgør.

Dommeren til søndagens kamp er Jakob Kehlet, med Jens Maae i VAR-vognen.

Fun Facts:

  • Ronnie Schwartz og Marc Nygaard deler førstepladsen for flest 3F Superliga kampe med scoring i træk i Randers FC’s Superliga historie. Det blev til seks kampe med scoring i træk for de to angribere.
  • Mads Enggård er med 172 succesfulde afleveringer på modstanderens banehalvdel den Randers FC-spiller med flest afleveringer i sæsonen.
  • Dommeren til søndagens kamp er Jakob Kehlet, og faktisk er Kehlet den dommer, som har dømt Randers FC flest gange i 3F Superliga-regi. Det er blevet til 40 kampe.


Hvis ikke du allerede har billet til kampen, så klik ind på linket og køb den her: https://billet.randersfc.dk