Truppen mod Brøndby IF

Martin Albrechtsen — 22.10.2023 06:31

Her er truppen, der skal forsøge at bryde Brøndby IF's stime i 3F Superligaen

Der bliver gang i den på Cepheus Park Randers i aften, når topholdet Brøndby IF kigger forbi. Med godt 9000 billetter ude til kampen, et udsolgt udebaneafsnit med 2400 Brøndby-fans, og to formstærke hold, der plejer at levere målrige kampe mod hinanden! Der er kampstart kl. 18.00 på Cepheus Park Randers. Vi glæder os helt vildt!

Du kan stadig nå at sikre dig billet til kampen her: https://billet.randersfc.dk

De blå-gule fra Vestegnen er formstærke og gæster søndag Kronjylland med syv sejre i de seneste otte Superliga-kampe. Lad os bryde Brøndbys stime, ligesom vi gjorde mod Silkeborg IF i seneste hjemmekamp.

Brøndby IF er ganske vist godt kørende, men det er Randers FC også, da vi er ubesejret i de seneste fire kampe i 3F Superligaen med to sejre og to uafgjorte. Så det skal blive spændende at se, om vi formår at stoppe Brøndby IF's stime i 3F Superligaen. Der er kampstart i dag kl. 18.00 på Cepheus Park Randers.

I forhold til seneste 3F Superliga-kamp mod FC Midtjylland er der en enkelt ændring i truppen. Marvin Egho er ikke med i truppen, mens William Kaastrup glider ind i truppen. Derudover må vi undvære skadede Frederik Lauenborg og Edgar Babayan.

Truppen mod Brøndby IF:
Patrik Carlgren
Jeppe Kudsk
Daniel Høegh
Wessel Dammers
Hugo Andersson
John Björkengren
Mikkel Kallesøe
Mads Enggård
Simen Bolkan Nordli
Filip Bundgaard
Mikkel M. Pedersen
Björn Kopplin
Mads Albæk
William Kaastrup
Mustapha Ubandoma
Ernest Agyiri
Oskar Snorre
Oliver Olsen
Lasso Coulibaly
Stephen Odey
Alhaji Kamara

Der er kampstart mod Brøndby IF kl. 18.00 på Cepheus Park Randers.

Drengene har brug for al den støtte, de kan få!

Køb billet til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Det sker i fanzonen!
Fanzonen åbner kl. 16.00 søndag, og der vil som sædvanlig være en masse aktiviteter i form af b.la. panna bane, dåse spark og andet sjovt. Derudover vil der være mulighed for at købe lækker chili con carne fra en madbod. Under hele fanzonens åbningstid er der desuden mulighed for at købe øl og sodavand til gode priser. Læs mere her.

Vi ses i Fanzonen, som du finder ved indgang B. Husk, at du skal bruge din kampbillet for at blive scannet ind i fanzonen.

Kan du ikke komme på stadion, kan kampen ses direkte fra kl. 17:00 på TV3+ og på Viaplay.

Alternativt kan du lytte til kampen via DR P4 eller Radio Alfa samt følge den via amtsavisen.dk's liveblog.