Jan Christensen

Filip Bundgaard og Alhaji Kamara i landsholdsaktion

18.10.2023 09:02

Tirsdag aften var to af vores angribere, Filip Bundgaard og Alhaji Kamara, i landsholdsaktion for henholdsvis U21 Herrelandsholdet og Sierra Leone.

Vores to unge talenter, Mads Enggård og Filip Bundgaard, var begge udtaget til Steffen Højers U21-mandskab, i EM kvalifikationskampen mod Tjekkiet. Desværre blev det ikke til spilletid for Mads Enggård i denne omgang. Men Filip Bundgaard fik sin U21 Herrelandsholddebut, da han i det 67" minut blev indskiftet i kampen mod Tjekkiet. Dog endte kampen i pointdeling hvilket resulterer i en 3. plads for U21 herrelandsholdet i deres gruppe af EM-kvalifikationsspilet.  

Stort tillykke med debuten, Filip! 

Næste kamp for Danmarks U21 Herrelandshold er d. 20 November mod Wales. Forhåbentlig med et par Randers FC-spillere i truppen. 

Vores Sierra Leonske angriber, Alhaji Kamara, har også været i landsholdsaktion da han tirsdag aften spillede en venskabskamp mod Somalia. 

Kamara var foruden at være med i startopstillingen også udpeget til at være holdets kaptajn. Kamara og holdkammeraterne kunne slutte landsholdsamlingen af med en 2-0 sejr over Somalia. 

Tillykke med sejren, Kamara!