Truppen til 1/8-finalen mod Brøndby IF

Martin Albrechtsen — 02.11.2023 08:52

Drømmen lever. Her er truppen der skal sparke os videre til kvartfinalen i Oddset Pokalen

Drømmen om endnu en uforglemmelig pokaltriumf lever, når vi i aften krydser klinger med Brøndby IF i 1/8-finalen i Oddset Pokalen. Der er kampstart kl. 20.00 på Cepheus Park Randers. 

Det bliver spændende og formentlig målrigt i aften, hvis man skal tro statistikken, der siger, at der er scoret som minimum fire mål i de seneste seks indbyrdes kampe mellem Randers FC og Brøndby IF.

Lad endelig den gode underholdning fortsætte i aften, hvor vi håber på at kunne slå de blå-gule fra Vestegnen ud og selv avancere til kvartfinalen i pokalturneringen.

I forhold til seneste kamp ude mod AGF er Oskar Snorre og Laurits Raun Pedersen nye i truppen. Björn Kopplin er ikke kampdygtig og dermed ikke med i truppen til aftenens pokalkamp. Derudover må vi stadig undvære skadede Edgar Babayan, Frederik Lauenborg og Marvin Egho,

Truppen til 1/8-finalen mod Brøndby IF:
Patrik Carlgren
Jeppe Kudsk
Daniel Høegh
Wessel Dammers
Hugo Andersson
John Björkengren
Mikkel Kallesøe
Mads Enggård
Simen Bolkan Nordli
Filip Bundgaard
Mikkel M. Pedersen
Laurits Raun Pedersen
Mads Albæk
William Kaastrup
Mustapha Ubandoma
Ernest Agyiri
Oskar Snorre
Oliver Olsen
Lasso Coulibaly
Stephen Odey
Alhaji Kamara

Der er kampstart mod Brøndby IF kl. 20.00 på Cepheus Park Randers.

Drengene har brug for al den støtte, de kan få!

Køb billet til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Det sker i fanzonen!
Fanzonen åbner kl. 18.00, og der vil som sædvanlig være en masse aktiviteter i form af b.la. panna-bane, dåse spark og andet sjovt. Vi tager hul på julen med eksklusivt pre-sale af Royal Blå X-mas øl til bare 25 kr, og eksklusivt salg af dette års julesweater i Randers FC-shoppen fra kl. 18.00.

Derudover vil der være mulighed for at købe lækre flæskestegssandwich fra en madbod, og under hele fanzonens åbningstid er der desuden mulighed for at købe øl og sodavand til gode priser.

Vi ses i Fanzonen, som du finder ved indgang B. Husk, at du skal bruge din kampbillet for at blive scannet ind i fanzonen.

Kan du ikke komme på stadion, kan kampen ses direkte fra kl. 19:30 på TV3+ og på Viaplay.

Alternativt kan du lytte til kampen via DR P4 eller Radio Alfa samt følge den via amtsavisen.dk's liveblog.