En fantastisk holdpræstation banede vejen til sæsonens første sejr

Andreas Nielsen — 25.08.2023 19:08

Det var et Randers FC mandskab, der kom flyvende på banen, hvor sæsonens første sejr skulle sikres i et lokalopgør mod Viborg FF i en fantastisk kulisse på Cepheus Park.

Det var en frisk start fra Randers FC i de første 10 minutter, der kom ud og mødte Viborg i højt pres oppe på banen. Det udmøntede sig også til kampens første chance, da Ernest Agyiri flugtede bolden lige over Viborg målet efter 5 minutter spillet. Sådan fortsatte tendensen i gennem 1. halvleg, med et Randers FC der satte dagsordenen med det høje pres som udmøntede sig i flere chancer for kronjyderne. Det gav pote efter 26 minutter på et hjørnespark i højre side af banen fra Filip Bundgaard, hvor vores hollandske forsvarsspiller Wessel Dammers kunne stige til vejrs og bringe Randers FC i front med 1-0, hans første mål i Randers FC trøjen.

Pres taktikken fra Rasmus Bertelsen og trænerteamet sørgede også for at holde Viborg fra chancer, hvor vi skulle ind i det 42. minut før den første Viborg chance kom, hvor Daniel Anyembe forsøgte med hårdt spark fra distancen, der gik lige over Carlgens mål. Randers FC kunne gå ganske tilfredse i omklædningsrummet med 1-0 føring og en flot første halvleg.

Første halvleg bød desværre også på en skade til Mads Enggård, der måtte lade sig erstatte af Mikkel M. Pedersen efter 23 minutters spil .

2.halvlegs første chance kom efter 47 minutter til Viborgs Ibrahim Said der afsluttede snert forbi Randers FC målet. Det var et Viborg-mandskab, der kom skarpt ud og fik til spillet sig flere chancer og efter 53 minutter, troede viborgenserne også at udligningen kom, da Ibrahim Said sendte bolden i netmaskerne, der var dog heldigvis begået frispark kort forinden, da Anosike Ementa nedlagde Daniel Høegh i opspillet. Vi skulle også kort efter igennem et længere VAR-Check for et muligt straffespark til Viborg, men heldigvis slap Randers FC med skrækken. Efter 61 minutter var Anosike Ementa på spil igen med en ordentlig dribbletur og en efterfølgende afslutning, som Patrick Carlgren flot fik afværgede.

Kort efter fik Randers FC foretaget en tredobbelt udskiftning, hvor Mads Albæk, Simen Nordli og Edgar Babayan kom på banen for at bringe fornyet energi til et hårdt fightende Randers FC-mandskab på banen. Hvilket viste sin effekt med det samme, da Simen Nordli kort efter var tæt på at kunne finde netmaskerne efter et flot sammensat Randers FC angreb. Efter 83 minutter var det igen Simen Nordli, der var på spil, hvor nordmanden var tæt på at lukke opgøret til 2-0 med en flugter mod Viborg målet. Til slut fik Randers FC hevet sæsonens første sejr i land med hårdfight, en vaskeægte holdpræstation i en fremragende kulisse denne fredag aften på Cepheus Park.

Lad os fortsætte de gode takter i næste weekend, hvor Randers FC på udebane møder Brøndby IF søndag den 3. september klokken 16.00.