Sejr over Lyngby Boldklub i anden testkamp forud for den nye sæson

Martin Albrechtsen — 08.07.2023 14:41

Lørdag eftermiddag besejrede Randers FC med 1-0 Lyngby Boldklub på mål af Stephen Odey

Flere Randers FC-fans havde valgt at bruge deres lørdag eftermiddag i solen på bane 9 på træningsanlægget, hvor Randers FC kvitterede med en 1-0 sejr foran de mange fremmødte tilskuere i en testkamp mod Lyngby Boldklub, der blev spillet over tre halvlege.

I den første af de tre halvlege var Marvin Egho og Filip Bundgaard enormt tæt på at få scoret, men gode redninger fra Lyngby Boldklubs målmand, MadsKikkeborg, forhindrede Randers FC i at bringe sig foran.

I anden halvleg diskede Patrik Carlgren op med en feberredning, mens Filip Bundgaard i den anden ende på ny var tæt på at komme på tavlen. Indskiftede Stephen Odey fik kampens hidtil største chance, da han tog et intelligent dybdeløb og var alene igennem én mod én mod Lyngby-keeper Kikkeborg, som han da også fik passeret. Men desværre for Randers FC og Odey gik den knaldhårde afslutning i sidenettet, hvorfor 2. halvleg også sluttede 0-0.

Stephen Odey var dog iskold, da han tidligt i 3. halvleg blev matchvinder med sin scoring til slutresultatet 1-0. Scoringen kom efter et fortrinligt angreb i venstre side, hvor Emil Kjer (U17) fik sat Nikolaj Krogh (U19) godt op, som med et præcist indlæg serverede bolden for Stephen Odey, der stensikkert omsatte chancen til mål. Flot angreb og flot forarbejde af de to unge Randers FC-talenter i en 3. halvleg, hvor flere af de unge talenter fik chancen og gjorde det godt. Oskar Snorre leverede også en forrygende redning mod 3. halvlegs afslutning, hvorfor Randers FC holdte nullet og fik sejren denne lørdag eftermiddag. Generelt så kronjydernes organisation rigtig godt ud og gav ikke mange chancer væk.

Næste lørdag spiller Randers FC sidste testkamp, generalprøve om man vil, inden det går løs med den nye sæson af 3F Superligaen. Kampen spilles lørdag den 15. juli kl. 13.00 hjemme mod AC Horsens.