Dammers om starten i Randers FC: Føler mig allerede hjemme

Martin Albrechtsen — 12.07.2023 14:04

Vi har taget en snak med vores nye hollandske midterforsvarer, Wessel Dammers, om sin opstart i Randers FC

Vores nye hollandske forsvarsspiller, Wessel Dammers, har fået en god start i Randers FC.

- Min start i Randers FC er gået godt. Jeg har fået en varm velkomst af klubben og mine holdkammerater. Jeg føler mig allerede hjemme, fortæller Wessel Dammers, der har været en del af Randers FC siden sommeropstartens første træning mandag den 26. juni.

Den 28-årige centrale forsvarsspiller har en god følelse med forberedelserne til den nye sæson af 3F Superligaen, hvor hollænderen bl.a. har været i kamp to gange for Randers FC mod hhv. FC St. Pauli og Lyngby Boldklub.

- Trænningssessionerne går godt. Det er hårde træningssessioner, og vi har haft en god mini-træningslejr i Tyskland. Så indtil videre går det rigtig godt, udtaler Dammers og fortsætter;

- Jeg har en god følelse med forberedelserne til den nye sæson. Jeg ser en masse kreativitet oppe foran i offensiven. Defensivt gav vi ikke nogen chancer væk i seneste testkamp mod Lyngby, så det er også godt, siger hollænderen.

Wessel Dammers har på kort tid fået en god relation til sin holdkammerat i midterforsvaret, Hugo Andersson, og kender desuden Daniel Høegh fra sin tid i hollandsk fodbold.

- Jeg kendte Daniel Høegh en smule fra SC Heerenveen, da han spillede i Holland. Jeg kendte ham ikke personligt, men som spiller. Og jeg har en god relation med Hugo Andersson i øjeblikket. Vi kender allerede hinanden så godt, at jeg næsten kan føle, hvad han vil gøre på banen, og han kan føle, hvad jeg har tænkt mig at gøre. Så vores relation er ganske udmærket. Men selvfølgelig skal vi stadig lære hinanden endnu bedre at kende, men det går godt indtil videre, konstaterer Dammers.

Wessel Dammers og Randers FC holdte buret rent i seneste testkamp hjemme mod Lyngby Boldklub, og det giver ifølge Dammers selvtillid til holdet og især defensiven.

- Efter min mening siger det noget om, hvordan vi forsvarer som hold. Efter de første 15 minutter mod Lyngby gjorde vi et godt stykke arbejde. Vi sluttede med et clean sheet, og det synes jeg er meget vigtigt for vores defensive arbejde og for forsvarsspillerne samt målmændene. Det giver os en hel del selvtillid. Vi kunne have scoret flere mål, men vi vandt til slut, og det er den vigtigste følelse, fortæller Dammers, der ser frem til, at sæsonen starter i 3F Superligaen.

- Jeg ser virkelig frem til, at Superliga-sæsonen starter og skulle spille for points, for klubben og for alle vores fans her i Randers. Forhåbentlig kan vi gøre et godt stykke arbejde sammen, siger hollænderen.

Wessel Dammers er sponsoreret af BF Anlæg

Bliv klar til den nye sæson!
Køb sæsonkortabonnement og få adgang til alle Randers FC's 3F Superliga-hjemmekampe fra 79 kr om måneden. Børn for 29 kr om måneden!

Køb det her: https://billet.randersfc.dk

Første hjemmekamp på Cepheus Park Randers er søndag den 30. juli kl. 16.00 mod oprykkerne fra Hvidovre.