Bertelsen efter testsejr: Drømmer altid om en endnu bedre præstation

Martin Albrechtsen — 08.07.2023 20:51

Cheftræner Rasmus Bertelsen godkender den defensive præstation, mens han offensivt drømmer om mere efter dagens testsejr over Lyngby Boldklub

Randers FC besejrede lørdag eftermiddag Lyngby Boldklub med 1-0 i kronjydernes anden testkamp forud for den nye 3F Superligasæson. Vi har taget en snak med cheftræner Rasmus Bertelsen om dagens kamp.

- Jeg drømmer altid om en endnu bedre præstation. Folk kunne godt se, at de første 15 minutter af kampen, det var rigtig tyndt fra vores side. Der hang vi bagefter, men så synes jeg, at vi fik rejst os godt og fik godt greb om kampen, og det var også os, der havde de bedste chancer i de to første halvlege, fortæller Rasmus Bertelsen og fortsætter;

- Den sidste halvleg bliver jo sådan en halvleg, hvor vi skal se om de unge spillere kan holde niveauet, og det synes jeg, at de gjorde flot. Altså de to stoppere (Jeppe Kudsk & Sabil Hansen) og de to seksere (Laurits Pedersen & Villads Westh), det er jo nogen af vores egne, som er helt unge, og de skal holde sammen på holdet, og det synes jeg lykkedes fint for dem, udtaler Bertelsen.

Cheftræneren er især tilfreds med sit mandskabs defensive præstation i dagens testsejr over Lyngby Boldklub

- Dét som jeg er meget glad for, det er, at vi ikke giver ret mange chancer væk. Patrik Carlgren har vel 1,5 god redning, og Oskar har en rigtig god redning til allersidst. Så det er vel det set over 135 minutter. På den måde er det en godkendt defensiv præstation. Offensivt drømmer jeg om mere, siger Bertelsen og fortsætter;

- Jeg er mest tilfreds med defensiven, og de to stoppere, som er ved at lære hinanden at kende (Wessel Dammers & Hugo Andersson). Det ser allerede fornuftigt ud. Det gjorde det egentlig allerede fra dag et på træningslejren i Tyskland. Så det er jeg meget fortrøstningsfuld omkring, fortæller cheftræneren.

I en kamp hvor Randers FC kunne have scoret flere mål, er Rasmus Bertelsen trods alt glad for at Stephen Odey fik scoret.

- Dejligt at Odey kommer på tavlen. Det er jo vigtigt at få scoret et mål. Også i sådan en kamp her, fordi man løber 135 minutter i den bagende sol, og så findes der et mål. Så er det også vigtigt at kunne lave det mål. Selvom man siger, det er en nem chance, så skal man stadig både være der og have coolness til at sparke den ind. På en god dag laver han vel en mere. Det var godt at få ham igang også, udtaler Bertelsen.

Næste lørdag spiller Randers FC sidste testkamp, generalprøve om man vil, inden det går løs med den nye sæson af 3F Superligaen. Kampen spilles lørdag den 15. juli kl. 13.00 hjemme mod AC Horsens.

Rasmus Bertelsen er sponsoreret af Dahlitech A/S