Randers FC skriver kontrakt med Jeppe Kudsk

Kristian Fredslund — 08.06.2023 10:58

Endnu en egenudviklet spiller bliver nu en del af Randers FC’s 3F Superliga-trup. 20-årige Jeppe Kudsk, som fik Superliga-debut i foråret, har skrevet under på en 2-årig kontrakt med Randers FC.

Der bliver uddannet dygtige spillere på Randers FC’s akademi. Én af dem er 20-årige Jeppe Kudsk, som nu er blevet udstyret med en 2-årig kontrakt og bliver en del af Randers FC’s 3F Superliga-trup i den kommende sæson.

- Jeg er utroligt glad og stolt. Det er noget, jeg har arbejdet henimod i et stykke tid, så det er fedt, at det er lykkedes. Det er kulminationen på et specielt forår, hvor jeg kom tilbage fra skade og pludselig var at finde i startopstillingen på Superliga-holdet. Det var en ekstrem dårlig timing med skaden, hvor jeg virkelig skulle ind og bevise mig, så jeg er bare glad for, at chancen bød sig, og at jeg greb den. Det var fedt at kunne bevise mig for mig selv, men endnu vigtigere overfor mine omgivelser, at jeg kan være med på det her niveau. Nu gælder det om at fortsætte udviklingen og byde mig til, for jeg har ambitioner om at spille på sigt. De to kampe i forårssæsonen har i den grad givet blod på tanden, siger Jeppe Kudsk.

Forårssæsonen tegnede ikke til at blive fantastisk for Jeppe Kudsk, der blev skulderskadet i december, opereret i januar og først spilleklar i starten af maj. Pludselig stod han dog foran sin 3F Superliga-debut for Randers FC, da skader og karantæner ramte midterforsvaret, og det gav en plads i startopstillingen til hjemmekampen mod Viborg FF den 15. maj i år.

- Jeppes forløb til at komme på kontrakt har haft et tilløb, men her i foråret har han fået endegyldigt bevist, at han kan være fremtidens mand i Randers FC. Han er garant for hårdt arbejde og er en spiller, hvor man ved, hvad man får. Han har potentiale til at blive en rigtig god Randers FC-spiller. Han er ikke udset til at skulle spille fra start med det samme, men skal ind og blive dygtigere og så byde sig til. Vi glæder os til at forsætte med at udvikle ham, fortæller sportsdirektør Søren Pedersen, som ikke har lukket for yderligere indgang i midterforsvaret.

- Vi er stadig i markedet efter en erfaren central forsvarsspiller, der skal kunne gå direkte i startopstillingen, siger Søren Pedersen.

Fakta:

Jeppe Kudsk Pedersen Født 25. februar 2003 (20 år) Fik debut for Randers FC i efteråret 2021 i en pokalkamp mod Middelfart Tidligere klubber: Holstebro Boldklub Skiftede til Randers i vinteren 2018 som U15-spiller Færdiggjorde HHX-uddannelsen på Tradium i sommeren 2022 Har spillet to U19-landskampe for Danmark i 2022