Mads Enggård forlænger til 2027

Martin Albrechtsen — 06.07.2023 14:59

Randers FC forlænger kontrakten med den talentfulde centrale midtbanespiller Mads Enggård, så den nu løber til sommeren 2027

Mads Enggård fik i foråret sit gennembrud på den centrale midtbane, hvor den 19-årige undgomdslandsholdsspiller viste prøver på sit store talent med bl.a. scoringer og assist. Nu har midtbanetalentet skrevet under på en ny aftale med Randers FC, der løber frem til sommeren 2027.

- Det er et kvalitetsstempel af Randers FC som klub. Både at vi kan udvikle en spiller fra eget akademi, og som i så tidlig en alder har så stor en rolle på holdet. Derfor er det fedt, at vi kan lave en forlængelse med Mads Enggård, så han kan fortsætte sin udvikling her i klubben, fortæller sportsdirektør Søren Pedersen.

Mads Enggård kom til Randers FC som U15-spiller fra FC Midtjylland. Han har spillet 27 førsteholdskampe for Randers FC, hvor han i foråret startede inde i 13 ud af 15 kampe, og hvor det blev til to mål og en assist.

- Mads har stor værdi for holdet i en tidlig alder, men der er ingen tvivl om, at jo flere kampe han spiller, jo bedre bliver han. Der er et stort udviklingspotentiale i ham, og det har man også kunne se på de landskampe, han har spillet, hvor han får en større og større rolle. Så det er ikke kun i Randers, at han gør det godt. Det er også på landsholdet, understreger Søren Pedersen og fortsætter;

- Det er en ung spiller, som vi ser et stort potentiale i både som spiller, men også som et kommende salg fra Randers FC. Det har vi også vist tidligere, at selvom vi forlænger med spillere i Randers FC, så kan de godt komme afsted, hvis den rigtige mulighed byder sig. Ligesom vi gjorde med Emil Riis eksempelvis. Ambitionen er stadigvæk, at vi skal udvikle Mads endnu mere og gøre ham klar til at komme videre til en større adresse på et tidspunkt, udtaler sportsdirektør Søren Pedersen.

Hovedpersonen selv er da også utrolig glad og stolt af kontraktforlængelsen med Randers FC. En klub som han holder meget af at være i.

- Jeg er virkelig stolt af at være en del af Randers FC. Jeg elsker at være her, og det er også grunden til, at jeg har forlænget. Jeg elsker at komme her hver dag, hvor jeg har dygtige holdkammerater og et fedt omklædningsrum, udtaler Mads Enggård og fortsætter;

- Det har været en fed rejse her i Randers, og de har troet på mig hele vejen. Tillid betyder så meget i fodbold. Det giver også én selvtillid, og så præsterer man automatisk lidt bedre. Så det betyder alt, at jeg har fået den tillid, og det er jeg super glad og taknemmelig for, fortæller Enggård.

Mads Enggård fik debut for Randers FC allerede som 16-årig i en pokalkamp mod Aarhus Fremad i efteråret 2020. Siden har det nu 19-årige midtbanetalent fået sit gennembrud i klubben, hvor det også blev til to flotte mål og en assist i foråret.

- Mine ambitioner er at blive helt etableret på holdet og tage lidt mere ansvar både på og udenfor banen. Før har jeg måske mest haft fokus på mig selv, men jeg er en holdspiller og vil gerne gøre mine holdkammerater bedre samt spille i holdets tjeneste og sørge for, at vi vinder, understreger Mads Enggård.

Mads Enggård har fået nyt nummer på spilletrøjen til den nye 3F Superliga-sæson, hvor han fremover vil bære nummer 8 på ryggen. 

Fakta:
Mads Enggård
Født: 20. januar 2004 (19 år)
Position: Central midtbane
Tidligere klubber: Engesvang Boldklub, Ikast FS, FC Midtjylland, Randers Freja
U-landskampe for Danmark: 18
Kampe for Randers FC: 27

Mads Enggård er personligt sponsoreret af Scanditek it solutions

Vi glæder os til meget mere Mads Enggård og Randers FC i den nye sæson. 

Bliv klar til den nye sæson!
Køb sæsonkortabonnement og få adgang til alle Randers FC's 3F Superliga-hjemmekampe fra 79 kr om måneden. Børn for 29 kr om måneden!

Køb det her: https://billet.randersfc.dk

Første hjemmekamp på Cepheus Park Randers er søndag den 30. juli kl. 16.00 mod oprykkerne fra Hvidovre.