Randers FC henter Oskar Snorre i HB Køge

24.05.2023 13:28

Den 24-årige HB Køge-målmand Oskar Snorre trækker i Randers FC-trøjen fra den kommende sæson.

Sommerens første tilgang udefra er nu en realitet, da Randers FC har skrevet en 3-årig aftale med den talentfulde målmand Oskar Snorre, der kommer til Randers efter kontraktudløb i 1. divisionsklubben HB Køge.

- Jeg glæder mig vildt meget til at komme til Randers. Det har været undervejs i et stykke tid, og jeg er glad for, at det nu er kommet på plads, for det føles som det helt rigtige skridt for mig. Jeg har fået en masse erfaring i HB Køge, og nu er det tid til at tage skridtet op. Jeg skal lære en masse, udvikle mig yderligere og så være klar, når chancen byder sig. Målet er at blive den næste Superliga-målmand i Randers og vise klubben og fansene, at de kan stole på mig, siger Oskar Snorre.

Han har i skrivende stund 92 officielle kampe under bæltet i HB Køge og blev i sidste sæson kåret til årets spiller i HB Køge.

- Det er en målmand, vi har fulgt igennem længere tid. Han har gjort det godt i HB Køge og har trods en ung alder spillet mange kampe på et højt niveau. Nu skal han udvikle sig endnu mere i vores miljø, hvor han kan lære en masse af vores målmandstræner Erik Boye og suge til sig fra Patrik Carlgen, så han på sigt bliver Superliga-målmand. Det mener vi, han har alle forudsætninger for, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Oskar Snorre var et stort målmandstalent i Lyngby, hvor han som blot 19-årig fik sin Superliga-debut tilbage i februar 2018, da førstemålmanden Mikkel Andersen blev skadet. Siden tog han turen til norske Haugesund, inden han i 2020 vendte retur til Danmark, hvor HB Køge blev destinationen.

- Vi har søgt en ung sulten profil til vores målmandsteam, så vi fastholder og udvikler en god træningskultur. Det får vi i Oskar Snorre, og jeg glæder mig til at se, hvad Erik Boye kan få ud af ham. Jeg vil i samme ombæring gerne sige en stor tak til Aleksandar Stankovic, der har været et godt bekendtskab i Randers FC. Han har været god at have i truppen og efterladt et godt indtryk, og vi ønsker ham al muligt held og lykke fremover, siger cheftræner Rasmus Bertelsen.

I Randers FC har Erik Boye været målmandstræner i 10 år, og han har været med til at pege på Oskar Snorre, da han ser gode udviklingsmuligheder i den 24-årige keeper, som har 25 ungdomslandskampe på CV’et.

- Han har en god alder og har spillet mange kampe på et højt niveau. Han er samtidig en, vi kan udvikle og forme, og som vi tror på kan blive Superliga-målmand for Randers FC på sigt. Han skal blandt andet bruge den første tid på at lære af Patrik og se på, hvad han gør. Oskar har en god fysik og har de spidskompetencer, som jeg lægger vægt på for en god målmand, og så kan vi forhåbentlig udvikle det endnu mere. Jeg har store forventninger til ham, for han har alle forudsætninger for at lykkes, men nu er det op til os i fællesskab at forløse det, siger Erik Boye.