Kun få billetter tilbage - Verdo 8 åbnes for billetsalg til tirsdagens lokalbrag

28.05.2023 19:25

Vi nærmer os udsolgt. Derfor har vi nu åbnet op for den nedre del af Verdo-tribunen (Verdo 8)

Der bliver gang i den på Cepheus Park Randers, når Randers FC spiller sæsonens sidste hjemmekamp på tirsdag kl. 19.00 mod ærkerivalerne fra AGF.

I skrivende stund er der mere end 9700 billetter ude til tirsdagens lokalopgør, hvor vi håber på at kunne slutte godt af på hjemmebane med sæsonrekord og derbysejr over AGF.

Vi har nu åbnet for billetsalg til den nedre del af Verdo-tribunen (på stadionoversigten Verdo 8), da der kun er få billetter tilbage på de øvrige hjemmebaneafsnit.

Der vil være adgang til Verdo 8 fra Indgang A, og der vil være opstillet en pølsevogn tæt ved pladserne, da der er et godt stykke vej til de øvrige boder på stadion.

Køb din billet på https://billet.randersfc.dk

For at kunne købe billet til kampen skal du nu tidligere have købt billet til hjemmeafsnittet i indeværende sæson. Der er nemlig udsolgt i udebaneafsnittet til tirsdagens kamp, og derfor har vi lavet nogle begrænsninger i, hvem der kan købe til hjemmeafsnittene. Det gør vi, så AGF-fans ikke skulle blive fristet til at købe billet til hjemmeafsnittene på Cepheus Park Randers.

Er man AGF-fan, og eksempelvis påklædt i AGF-tøj og hepper på AGF andre steder på Cepheus Park Randers end på MASCOT-tribunen (udebaneafsnittet), risikerer man at blive bortvist.

Spørgsmål?
Skriv til [email protected]

Er du sæsonkortholder, og kan du ikke komme til kampen?
Vi vil gerne undgå tomme sæder til sæsonens sidste hjemmekamp på tirsdag mod AGF, så derfor håber vi, at sæsonkortholdere vil videregive eller frigive deres plads til kampen, hvis de ikke selv kan komme. Der er sendt mail ud til alle sæsonkortholdere om dette.