Carl Johansson kåret til Månedens Spiller: Det er ærefuldt

Martin Albrechtsen — 31.03.2023 11:30

Carl Johansson har fået en kanon start i Randers FC, hvor han for anden måned i træk er kåret til Månedens Spiller af fansene.

Carl Johansson er for anden måned i træk af fansene kåret til Månedens Spiller i Randers FC. Vi har taget en snak med vores stærke svenske forsvarsspiller om titlen og mandagens lokalopgør mod AGF i 3F Superligaens Mesterskabsspil. 

- Det føles virkelig cool, og jeg føler mig værdsat. Det er ærefuldt, fortæller Carl Johansson om titlen som Månedens Spiller i Randers FC.

Carl Johansson har ikke været her så længe, men han er faldet godt til i det kronjyske. Han kom til Randers FC på transfervinduets sidste dag den 31. januar, på en lejeaftale fra IFK Göteborg, og allerede nu har han været kåret som månedens spiller i Randers FC hele to gange.

Da vi stiller Carl spørgsmålet om, hvorfor han er startet så godt i Randers FC, svarer han ydmygt følgende:

- Vi har et virkelig godt hold, og alle på holdet har taget virkelig godt imod mig. Og måden vi spiller på, passer mig godt med mange nærkampe og fysik, udtaler Carl Johansson.

Nu ser Carl Johansson frem mod mandagens lokalopgør ude mod AGF, hvor han håber, at både holdet kan revanchere seneste nederlag den 13. marts, men også at han selv kan revanchere sit røde kort fra sidst, vi mødte De Hviie.

- Da vi spillede mod AGF på hjemmebane, mærkede jeg virkelig, at der var godt tryk på lægterne. Alle på vores hold vil have revanche nu. Frem for alt mig selv, som blev udvist. Vi skal vinde på mandag, understreger Carl Johansson.

Der er kampstart mod AGF mandag aften kl. 19.00 på Ceres Park.

Carl Johansson er sponsoreret af Jysk Vin.