Filip Bundgaard før vigtig kamp i Viborg: Vi er klar til at bygge videre på de gode resultater

Martin Albrechtsen — 29.04.2023 11:40

Randers FC har gang i en fantastisk stime i 3F Superligaens Mesterskabsspil, hvor Rasmus Bertelsens mandskab stadig er ubesejret som det eneste hold. Senest storsejrede Randers FC med hele 4-0 ude mod Brøndby IF.

Vi har taget en snak med det 18-årige stortalent Filip Bundgaard om sejren i Brøndby og søndagens udekamp mod Viborg FF, hvor der er kamsptart kl. 14.00 på Energi Viborg Arena.

- At vi vinder 4-0 i Brøndby, det er fuldstændig fantastisk, og vi er klar til at bygge videre på det, understreger Filip Bundgaard.

Med en sejr i søndagens udekamp mod Viborg FF vil Randers FC ligge side om side med viborgenserne i tabellen, som øjeblikkeligt indtager 3. pladsen i 3F Superligaen med 43 point, mens Randers FC aktuelt ligger placeret på 5. pladsen med 40 point.

- Jeg glæder mig til søndagens kamp. Det bliver godt i forhold til, at vi kan komme op og være á point med Viborg i tabellen. Hvis vi vil op i top-4, så skal vi vinde, fortæller Filip Bundgaard.

Filip Bundgaard har dog stor respekt for søndagens modstander, Viborg FF, der bejler til bronzemedaljerne og som senest besejrede FC Nordsjælland hjemme.

- Viborg er et rigtig godt hold. De er rigtig gode, men det synes jeg også, at vi er. Jeg ser frem mod en rigtig god kamp, hvor begge hold vil spille. Jeg glæder mig en hel masse, udtaler han.

Filip Bundgaard ser store kvaliteter i Randers FC-holdet, og han er ikke overrasket over, at han og holdkammeraterne stadig er ubesejret som det eneste hold i 3F Superligaens Mesterskabsspil.

- Når jeg ser de kvaliteter vi har på holdet, hvor stærkt vi står defensivt, og hvor bedre vi er blevet offensivt. Og så synes jeg, at vi har en rigtig stabil midtbane også. Så nej, det kommer ikke som en overraskelse, siger Filip Bundgaard, der håber, at en masse Randers FC-fans vil tage turen til Viborg for at støtte Randers FC.

- Fansene betyder en hel masse. Det så vi jo også sidste gang i Viborg, hvor meget det gjorde, at fansene var der for os. Så det betyder meget, hvis der kunne komme mange, fortæller Filip Bundgaard.

Der er kampstart mod Viborg FF søndag kl. 14.00 på Energi Viborg Arena.

Hvis du ikke tager turen til domkirkebyen for at støtte Randers FC, kan kampen ses på TV3 Sport og Viaplay.

Alternativt kan du lytte til kampen via DR P4 og Radio Alfa eller følge kampen via Randers Amtsavis' liveblog.

Filip Bundgaard er sponsoreret af Uni-Technology