Lasse Berg Johnsen inden FCK: Sammen med fansene kan vi lave noget stort i morgen

Mikkel Ringgaard Jensen — 28.10.2022 13:13

Der er ingen tvivl om at det bliver en svær kamp mod FC København lørdag eftermiddag, men med fansenes hjælp kan vi sikre de tre point, siger Lasse Berg Johnsen.

De forsvarende danske mestre kigger forbi Randers lørdag eftermiddag. Vi tog efter fredagens træning en lille snak med midtbanegeneral Lasse Berg Johnsen. Han ser mange muligheder i opgøret, hvor det er vigtigt at komme tilbage på vindersporet:

- Det er altid fedt at spille mod FCK. Vi håber at der kommer en masse folk på stadion, så vi kan give dem en god oplevelse og en god kamp. Så går vi herfra med tre point - uden tvivl.

- Vi skal uden tvivl tage med fra den sidste kamp, at vi er mentalt stærke. Vi kom bagud lige efter pausen, men scorede alligevel tre mål i anden halvleg. Vi ved at vi skal være klar fra start, for vi har haft lidt problemer med at lukke mål ind tidligt i kampene. 

- Som spiller inde på banen er det fantastisk at vi sammen med fansene kan lave en fed kulisse. Vi kan mærke det når der er ekstra fans, og det hjælper os.

Har du ikke købt billet til kampen endnu, så er det ikke for sent. Smut ind på vores billetside for at sikre dig indgang til opgøret her: https://billet.randersfc.dk

Husk også at vi holder "De Studerendes Dag" i fanzonen inden kampen. Læs hvordan du som studerende i Randers kan få billet til blot 30 kroner, deltage i Beer Pong-turnering og få adgang til efterfest på Rustik & Flamingo - Det er lige her: De Studerendes Dag