Vi ses i fanzonen til fest med DJ, Beer Pong og gratis øl!

Martin Albrechtsen — 28.10.2022 07:03

Fanzonen rykker ind under tribunen til et brag af en fest på lørdag fra kl. 14-16 inden hjemmekampen mod F.C. København.

Der vil være Beer Pong turnering og DJ, som er klar til at sætte gang i løjerne lørdag fra kl. 14.00, når der er fanzone forud for hjemmekampen mod de danske mestre fra F.C. København. 

Der er gratis øl til de første 500 personer i fanzonen på lørdag!

Alle er velkomne i fanzonen, selvom fokus er på de studerende denne dag. Så kom i fanzonen og varm op til lørdagens spændende kamp. Det bliver festligt!

Der er indgang til fanzonen ved indgang B på Cepheus Park Randers fra kl. 14.00.

Vigtigt:
Da fanzonen rykker ind under tribunen lørdag, vil der ikke være fanzone ude på AMFI-området som sædvanligt. Der vil i stedet være adgang til fanzonen (under tribunen) via indgang B fra kl. 14.00.

For at få adgang til den festlige fanzone lørdag, skal man være i besiddelse af en kampbillet.

Køb billetter til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Der vil være fede præmier på dagen til dem som er skarpest i konkurrencerne, samt det studiested med flest tilmeldinger!  

Tilmeld dig til beer pong turnering her:
Alle kan tilmelde sig beer pong turneringen ved at sende en mail til [email protected]. Tilmeldingen skal indeholde navn og tlf.nr. I bedes være i fanzonen senest kl. 14.15.

HUSK at gemme din udprintede billet til kampen. Den kan nemlig byttes til gratis entré samt en RTD (Ready To Drink = drikkeklar genstand) hos Rustik & Flamingo senere på aftenen - det vil man da ikke gå glip af!

Vi ses i fanzonen! 

Program:
Kl. 14.00 – 16.00: Fest i fanzonen med aktiviteter og musik
Kl. 14.00 - 15.00: DJ i fanzonen spiller op til fest! 
Kl. 14.30: Beer Pong turnering starter
Kl. 16.00: Kampstart: Randers FC - FC København
Kl. 23.00: Efterfest på Rustik & Flamingo