Filip Bundgaard efter forlængelse: Jeg er blå i hjertet

Mikkel Ringgaard Jensen — 17.10.2022 11:03

Randers FC har sikret sig en vigtig forlængelse. Unge Filip Bundgaard har sat sin signatur på en ny aftale til 2026.

Et af Randers FC's største talenter har sat sin underskrift på en ny aftale, som holder ham i klubben frem til sommeren 2026. Filip Bundgaard er et af de fineste eksempler på Randers FC's talentudvikling, og i den kommende tid vil vi fortsat kunne nyde hans tekniske færdigheder på Cepheus Park. Bundgaard fortæller i interviewet herunder blandt andet: 

- Det føles fantastisk endelig at få det på plads. At forlænge med Randers er en drøm der går i opfyldelse og et stor øjeblik for mig.

- Planen er at blive lidt mere moden på banen, få nogen flere kampe og forhåbentlig også score nogen flere mål. Det er min plan lige nu.

- Randers FC betyder en hel masse for mig. Jeg kom herind som U12-spiller, så jeg har spillet her i mange år. Derfor betyder klubben rigtig meget for mig.

Den nye aftale mellem Randers FC og Filip Bundgaard løber frem til sommeren 2026. Du kan se hele interviewet med stortalentet herunder.

Fakta:
Filip Bundgaard Kristensen
Født den 3. juli 2004 (18 år)46 kampe / 6 mål for Randers FCStammer fra Randers FC’s moderklub Hornbæk SF og har også spillet i Randers Freja.21 U-landskampe / 3 målPersonlig sponsor: Uni-Technology